Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom minden idegességét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom minden idegességét rajtam tölti ki. Itthon sokszor vág unott képet, nyafog, semmihez nincs kedve, fáradt, de mikor az anyjáékkal van vagy a haverokkal, mindig fülig ér a szája és kedves. Ez miért lehet?

Figyelt kérdés
2010. máj. 5. 16:12
 1/8 anonim ***** válasza:
hagyd ott.
2010. máj. 5. 16:20
 2/8 anonim ***** válasza:
Mert valószínűleg gond van a kapcsolatotokkal.Nem próbáltál beszélni vele erről?
2010. máj. 5. 16:21
 3/8 A kérdező kommentje:

De, beszéltünk: azt mondta, az az oka, hogy velük csak néha van, vagy a fáradt napokon is csak 1(-2) órát, velem viszont a munkaidőt kivéve mindig.

Első: megoldást keresek , nem hülyeséget, ilyen erővel azt is írhattad volna, hogy terhes vagyok.

2010. máj. 5. 16:24
 4/8 anonim ***** válasza:

Rúgd p*csán és menjetek szórakozni, gyakrabban. Ha nem jön először akkor menj egyedül a barátnőiddel, utána remélhetőleg megeszi a fene otthon :)

Kis különlét, az ő esetében egyedüllét lehet jót tenne. De semmiképp ne hagyd, hogy tovább menjen így. Ne te legyél a lábtörlő.

2010. máj. 5. 16:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Sajnos ezen nem fogsz tudni változtatni.Az ok az, hogy elbízta magát melletted, hogy mindig ott vagy. Én évekig hallgattam ezt,velem mindig unott volt, nem érdekelte semmi, nem mentünk sehova,de ahogy hívták a haverok telefonon, rögtön mosolygott, elmúlt az álmosság. Csak hozzám volt fáradt. Most kiszálltam a kapcsolatból és most jött rá, hogy mennyire elrontott mindent, ígér fűt fát, hogy mindent megtesz, de sajnos én már nem tudok neki hinni.Bevallotta, hogy elbízta magát, azt hitte nem veszíthet el, ezért volt olyan. Mostmár késő, úgyse változik meg, mert alapból ilyen.
2010. máj. 5. 16:59
 6/8 A kérdező kommentje:
Hogyan változtassak rajta?
2010. máj. 5. 17:08
 7/8 anonim ***** válasza:
TERHES A PASID!
2010. máj. 5. 17:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is voltam meg vagyok néha ugyanilyen helyzetben együtt élünk mi is. Nem a kapcsolatotokkal van baj szerintem főleg ha tényleg sokad dolgozik és fáradt. Szervezzetek közösen a haverokkal programot, mozit, koncertet vagy csak egy biliárdozát, és te is járj el gyakrabban nélküle szórakozni, pont azért hogy ne mindig legyél ott vele és várja hogy hazaérj, és veled legyen. Találkozz többet barátokkal, tedd egy icipicit féltékennyé és mindjárt jobban fogja becsülni hogy mellette vagy:) Nekem bevált minden, és tök boldogok vagyunk, havonta 3x biztos elmegyünk valahva, fürdőbe, nyaralóra, mozizni, szórakozni...stb
2010. máj. 5. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!