Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendő, ha a jelenlegi barátom ilyen?
Nem ő az első barátom, szóval tudom, hogy ennek NEM így kellene lennie. Az előző barátaimnál éreztem hogy első vagyok a sorban, én vagyok számára a legfontosabb, és legfeljebb fej-fej mellett azonosan fontos neki a legközelebbi családtagjai, barátai.
De a jelenlegi barátomnál nem ez van. Kezdjük a férfiakkal, legalább 2 olyan fiú barátjáról is tudom, hogy nagyon fontosak neki, oké, hogy velem találkozik többet, de mégis érzek egy különbséget az előző barátaimhoz képest, hogy ők neki a fontosabbak mint én. Hallom ahogy beszél róluk, meg érzékelem, kitalálom, nekik mit és mennyit mesél rólam, míg nekem mit és mennyit mesél róluk.
Aztán ott vannak a nők, 3 nőről biztosan tudom, hogy sokkal fontosabbak számára, mint én. Az egyik az édesanyja, a másik a húga. Ezek igazából érthetőek, de jó lenne, ha csak azonos mértékben lennének fontosak velem. Ugyanaz a helyzet, hogy míg az előző barátaim mindent elmondtak a közeli családtagjaikról, engem pedig inkább fényeztek, hallgattak a dolgaimról előttük, nála fordítva van. Ők vannak mindenbe beavatva, míg én vagyok aki előtt nincsenek szélesre tárva a kapuk. De a harmadik nő még csak meg sem érthető, mert ez egy olyan lány, akivel úgy indult az ismertség hogy jártak másfél évig, aztán szakítottak, részleteket nem tudok semmit, és a szakítás után 1 hónappal barátkozni kezdtek, és azóta is nagyon közeli barátok. Mondhatni, egy exe fontosabb, mint a jelenlegi barátnője.
Pedig velem találkozik a legtöbbet, és határozottan érzem hogy szeret, de akkor is nagyon zavar az érzés. A z előző barátaimnál mindig én voltam az első számú titokgazda. Az aki aztán mindenbe be van avatva, és a többiek kevesebb dologba. Velem beszélték meg az érzéseiket a másik emberekről, akár sok jó, akár rosszabb dolgok. Nála, vele viszont nem ez van. Pedig én mindent elmondok neki, számomra ő legbizalmibb kapcsolatok egyike.
Hát... igazából ez attól függ, hogy mióta vagytok együtt.
Mert ha csak 2-3 hónapja még, akkor szerintem normális, hogy még nem vagy annyira hű de nagyon nagyon fontos, elvégre alig voltatok még együtt, nem mélyültek el annyira az érzelmek még.
De ha régebbóta vagytok együtt, akkor érdemes lenne ezt megbeszélned vele.
Hogy úgy érzed, nem vagy neki annyira fontos, mint amennyire szerinted kellene lenned. - Csak mert vannak olyan pasik, akiknak olyan felfogásuk van, hogy a család és a barátok a legfontosabbak, a nő csak egy nő, ő van félrerakva ha olyan helyzet áll elő, mert csak egy barátnő. Igen, ismerek olyanokat, akik ilyen mentalitással jönnek össze valakivel.
Érdemes lenne megbeszélned vele, hogy hogy érzed magad, stb, és van-e rá esély, hogy ez változzon, mert nyilván, ha neked ez fontos, akkor nem lehetsz úgy egy kapcsolatban, hogy rosszul érzed magad folyamatosan és hiányérzeted van emiatt, nem érzed biztosnak a helyed a párod életében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!