Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenek a mai szerelmes férfiak?
Barátom egyáltalán nem ilyen, együtt élünk és itthon sem kaptam rajta még sosem, hogy más nőket nézegetett volna a neten direkt, és ha eljárunk valamerre, akkor sem. Amikor meg nem vagyok mellette, ő dolga kiket nézeget, tudom, hogy alapból sem az a nyálcsorgatós fajta és flörtölni se kezd el mással a hátam mögött, az meg nyilván nem gond, ha rápillant egy szép nőre, én is szoktam jóképű férfiakat látni az utcán.
Nem hinném, hogy a barátod viselkedése lenne a normális, volt hasonló barátom nekem is és szakítottam is vele emiatt, nehogy már el kelljen viselni az ilyet.
Hogy ismerkedtetek meg? Neked udvarolt, vagy te szedted fel őt? Hány évesek vagytok? Mióta vagytok együtt?
A kérdésedre a válasz: amikor szinglik, akkor a legtöbb ilyen. Így összességében egy normális kapcsolatban ez már sok nekem és ahogy olvasom neked is. Én először finoman jelezném neki, hogy nem esik jól, ha nem veszi észre magát szakítanék vele.
Amit leírsz az alapján, téged nem értékel, nem tudod neki megadni, azt amire vágyik, más után nézelődik. A kapcsolatotok nagyon légiesnek tűnik. Te nem kötöd le minden téren. Nem biztos, hogy ebben az életszakaszában le tudná egy nő kötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!