Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK, mikor szerettetek bele a párotokba, barátnőtökbe?
Figyelt kérdés
Mennyi idő után és mennyi élmény után? Még azelőtt, hogy "megkaptátok volna", vagy az is szükséges ahhoz, hogy beleszeressetek?2010. máj. 4. 22:53
1/9 anonim válasza:
én már szerettem akkor amikor megismertem:) viccen kívül:)
a szerelemnek és szeretetnek semmi köze a szexhez az maximum szexuális vágy
18/F
2/9 A kérdező kommentje:
örülök, hogy ezt egy fiútól hallom...
2010. máj. 4. 22:57
3/9 anonim válasza:
Nem tudom,mert mi még általános iskolában jöttünk össze ,és akkor még azt se tudtuk mi a szex.De a szerelmet se nagyon tudtuk(az,hogy írtuk,hogy szeretsz?igen,nem húzd alá a választ szerintem nem az,ami most van).Azóta természetesen szeretjük egymást és kamaszkor óta szex is van.Szóval nálunk a Szexet megelőzte kb 9 év kapcsolat.Ő elsős volt én harmadikos.Ő 28 én 30.
4/9 anonim válasza:
Én úgy vagyok vele, hogy előszőr nem szerelmes leszek belé, hanem MEGTETSZIK. Aztán néha-néha beszélgetek vele, megismerem. Hogy ez mennyi időt vesz igénybe, az változó. 1 hét - 1 hónap. Aztán ha ezek után is szimpatikus marad, és többet akarok tőle, akkor nem elmélyítem ezt a haveri viszonyt barátsággá, hanem megmondom neki, hogy mit érzek. Nem kertelve, hanem nagyon is egyértelműen kimondom, hogy mit akarok tőle, vagy hogy hogy szeretném boldoggá tenni. Ezután ha elutasít, akkor lépek tovább, de a haveri viszony megmarad. Ha "igent" mond akkor --> BIKICSUNÁJ!!!!!!!!!! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
5/9 anonim válasza:
Még szó sem volt szexről, de én már nagyon szerelmes voltam belé. Hát igazából nem kellett sok időnek eltelni. Egy hullámhosszon voltunk, nagyon aranyos voltés valahogy az elejétől fogva úgy éreztem, hogy bízhatom benne. Gyönyörű időszak volt... Aztán a vége már nem volt happy end. :(
6/9 anonim válasza:
Az első, nagy szerelmembe igazándiból akkor szerettem bele, mikor megláttam. Olyan volt, mint egy angyal. És minél inkább megismertem, annál jobban beleszerettem.
A jelenlegi barátnőmmel meg lassan 1 éve leszünk együtt és inkább csak jó barátságnak tudnám mondani részemről, kicsivel talán többnek. Hogy beleszeretek-e, azt nem tudom...
7/9 anonim válasza:
én amikor elöször smároltunk, olyan volt mint egy villámcsapás, már 2 éve:) azóta is imádom:D
8/9 anonim válasza:
Első látásra már megtetszett, de csak a megismerése után lettem szerelmes, és a sexnek semmi köze nincs hozzá, hogy szeressünk valakit. Szerintem a sex olyan dolog, hogy azt a végére kell hagyni, mint desszertet, minél tovább várunk rá annál édesebb lesz.
9/9 anonim válasza:
attól kezdve hogy foglalkozott velem és becézgetett.. x)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!