Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves vagyok.5hónapja vagyok együtt a barátommal. Nagyon szeretem. úgy érzem ő az igazi. Tőle akarok gyereket. Korai lenne egy baba?
Amúgy meg lehet találni az igazit 16 évesen. Nagyim is akkor találta meg.:D
Igaz az sem most volt, de a szerelem az szerelem.:D
15L
Szia!
Függeszd fel ezt a baba témát pár évre! Nem hurroglak le mert én ugyanígy voltam csak én 15 évesen és annyi különbséggel hogy mi 1 éve voltunk együtt. Kijártam a sulit, dolgoztam valamennyit aztán nem rég született meg a kisfiam (9 hónapja) nekem sikerült! (természetesen az az apja aki 6 éve is lett volna) Nem lehetetlen hogy megtaláltad az igazit, de ezt most nem lehet biztosra mondani. Kevés idő alatt is változhat az ember és az érzései is nagyon sokat. Mi 7 éve vagyunk együtt és nálunk voltak/vannak hullámvölgyek, de jól bírjuk azért. :) Mikor kezdődött tudtam hogy Ő az igazi de nem éltem magam bele annyira, valahogy nem akartam elhinni hogy ha mégsem ő lesz az akkor ne csalódjak olyan nagyot. De sajnos az ahogy telt az idő és sorra jöttek a problémák többször is éreztem úgy hogy hát mégsem Ő az igazi... Végül is együtt maradtunk és boldogok vagyunk, most már hármasban:)
Írok pár ellenérvet:
- mocskos anyagiak (sok családot láttam emiatt széthullani) - ennek előzménye a tanulás, munkahely szerzése, és még sorolhatnám
- 16 évesen Én is ezt gondoltam az akkori barátom mellett (32 vagyok), mire a férjemig eljutottam, volt egy pár pasi, és utólag jót mosolygok magamon
- Te most élj, szórakozz, tanulj, legyél még gyerek/tini, szerezz diplomát, bulizz, utazz, majd ha már lehetőséged lesz rá, éld ki magad, mert egy gyermek mellett úgy, ahogy gyermek nélkül lehet, már nem lesz soha lehetőséged
- ha 16 évesen azt hiszed, hogy érett vagy a gyermekvállalásra, akkor biztosan nem vagy az - volt egy periódusom 16 és 18 éves korom között, amikor Én is ezt hittem, aztán kitárult a világ, és végül 31 éves voltam már, amikor bevállaltam egyet, és nagyon jól tettem, hogy így tettem
Röviden ennyi, remélem elég meggyőző volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!