Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők! Eltűrnétek egy-egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Eltűrnétek egy-egy pofont néha a férjetektől annak reményében hogy majd minden a "régi" lesz? Vagy ez szakító ok?

Figyelt kérdés

3 éve élek boldog párkapcsolatban a párommal, de az utóbbi pár hónapba elcsattant jó pár erős pofon (az ő részéről inkább,de az utóbbi napokban volt hogy nem tűrtem és én is vissza ütöttem) Sajnálom ezt a helyzetet, mert eddig nagyon szerettük egymást, igazi nőnek érezhettem magam mellette, de mostmár ha valami nem tetszik neki egyből agresszív lesz. Semmi értelme arra várják hogy majd újból minden a régi lesz? Sajnos semmi reményt nem érzek már

26/N

2017. jan. 10. 19:01
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
65%

10es :) ez ilyen.. Igazi nőnek érzi magát mellette.. :)

Különben ha a kérdezőnek válaszolok:

Persze, mindig kalapálni fog, és ez lesz az életetek. Ha akarod maradj vele..

2017. jan. 10. 19:24
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Azonnali szakito ok, a pofon es a szakitas kozott eltelt idonek meg arra se szabadna elegnek lenni, hogy kiird ezt a kerdest. De te tudod. Mivel nem csak egyrol, hanem tobbrol van szo, ugy latszik, neked okes a helyzet. Mi inkabb nevetgelni szoktunk a parommal meg simogatni egymast, nem pofozkodni, valahogy ez jobban hangzik :D
2017. jan. 10. 19:28
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Elképzelem a szitut hogy megy haza az ember, de jó otthon vár az asszony, lesz egy romantikus esténk mert jól elkalapálom :D
2017. jan. 10. 19:31
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Jaj,de bírom ezt a körítést "3 éve élek boldog párkapcsolatban a párommal"!

Qrva boldog lehet,ha néha leb..z egy-egy pofont!

Soha senkitől nem tűrném el! Dé te csak maradj ebben a szrba,hisz láthatóan élvezed!

2017. jan. 10. 19:37
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz a régi.Eddig tartott a megjátszás,most már a valódi énjét mutatja.Hagyd ott.
2017. jan. 10. 19:39
 16/24 anonim ***** válasza:
21%

Akik szerint ez egyértelmű szakító ok azoknak:

nekem is volt barátnőm aki egyébként kívánta a pofont. Annyit hisztizett, annyira kiállhatatlan volt néha, egyszerűen hergelt, hisztériás volt. Mivel a társadalmi konvenciók belém kódolták az ettől való viszolygást, sose ütöttem meg. Volt h ő pofozott, nekem esett még akkor se, csak lefogtam max.

Aztán csak szétmentünk... most van egy csávója, aki üti-veri. Boldog kapcsolatban élnek. Fél évente a csaj elköltözik mert a csávó már túlzásba viszi a verést, (ilyenkor ismerősnél kér menedéket, és bizonygatja, h még másnap feljelenti a csávót) de aztán visszamegy.

Őrá nem tudok mit mondani mint hogy kívánja a pofont. És szereti is.

Ezt persze nem a Kérdező helyzetére értettem, csak az előítéletesek számára.

Egy jó kapcsolatban még a legnagyobb hibákat is meg lehet beszélni, de nyilván van olyan amin te nem tudod túltenni magad, vagy a másik fél egyszerűen nem fogja fel hibaként vagy egyáltalán nem tudja kontrollálni magát. Ha nem érzel reményt fölösleges erőltetni szerintem. Habár, nekem nem tiszta, hogy hogy tud valaki összejönni egy olyan férfival aki üti-veri, mert sztem az agresszió egy olyan alapvető pszichológiai jellemvonás, amit már az első fél évben le lehet szűrni a másik viselkedéséből. Nagyon ritka az hogy valaki egyik pillanatra megváltozik, az agresszió mélyebben gyökerezik.

2017. jan. 10. 19:53
 17/24 Költőnő? ***** válasza:
100%

Egyszer próbálná megtenni. Ott lehetne kimenni az ajtón. Kb azonnal. Én sem verekszem, a társamtól elvárom ugyanezt.

Felnőtt, civilizált emberek nem pofozkodnak.

2017. jan. 10. 20:03
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Az elsőnél szakítottam volna.
2017. jan. 10. 20:21
 19/24 kolosszus22 ***** válasza:
100%
Reménykedni felesleges, ha ott tartotok már h simán ütitek-vágjátok egymást vitáknál az csak rosszabbodni fog, egy kapcsolatban alapvető dolog a másik iránti tisztelet, ez nálatok már nincs meg.
2017. jan. 10. 20:36
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Azonnali szakítás. :)
2017. jan. 10. 20:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!