Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, ha a barátomnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha a barátomnak vannak lány barátai akikkel sokat foglalkozik? Ti, hogy viselitek ezt el?

Figyelt kérdés

20+ évesek vagyunk és kb 1 hónapja járunk.Azelőtt évekig voltunk barátok. Gyakran mondja,hogy most már többet akar találkozni a lány barátaival akiknek én nem vagyok szimpatikus(ki gondolta volna). Amúgy mindennap beszél velük facebookon,néha telefonon is beszélnek és barátom rólam is szokott neki beszélni,de csak negatív dolgokról,hogy pl én nem örülök nekik. Én nem tiltottam el tőlük csak annyit mondtam,hogy nem örülnék,ha gyakran találkoznának. Lehet,hogy nem is zavarna a dolog,ha tudnám,hogy a barátom szerelmes belém vagyh fontos vagyok neki,de igazából ezt sem érzem,merthogy sajátbevallása szerint az összes barátnője ezekre panaszkodott,hogy más lányokkal találkozgat,meg arra,hogy nem viselkedik férfiként,nem törődik velük. Amikor csak baártok voltunk akkor minden jó volt,kedvelt nagyon és sok programunk volt,most meg folyton csak a problémák,hogy ő megy összevissza,nem igazán törődik velem.

Tudom,hogy ésszerű lenne szakítani,de annyi éve jó barátom és rossz lenne elveszíteni.

2017. jan. 10. 10:25
1 2
 11/18 Sunshinedoll ***** válasza:
86%
A pasid egy sz-rkeverő :D Panaszkodik a lány barátainak rólad, aztán csodálkozol, hogy nem kedvelnek, meg ki tudja milyen szavakkal babusgatják, hogy jaj szegény mekkora áldozat, te meg milyen p-csa vagy? Lol, nah, öcsém, nem. Szakítanék.
2017. jan. 10. 11:16
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Maradjunk barátok. Című sablonos dumával lepattintani. Ha szeretne téged nem így visrlkedne, mindenáron veled akarna lenni!
2017. jan. 10. 11:32
 13/18 anonim ***** válasza:
29%
Most nem azért, de nem gyerekek vagytok: Tudtad hogy vannak lány barátnői? Nyilván igen. Gondolom azzal is tisztában vagy, hogy amikor az ember összejön valakivel, nem égeti fel az összes korábbi barátságát hobbiból, tehát nyilván fog velük továbbra is találkozgatni, mert ugye szoktak ilyeneket csinálni a barátok bármilyen meglepő. Nekem itt nem a pasid tűnik a szarkeverőnek, hanem te. Ha szakítani akarsz, meg érik benned a gondolat, akkor szakíts, de nem a fiú volt a hülye, hanem te nem tudtad hogy mit akarsz.
2017. jan. 10. 12:04
 14/18 A kérdező kommentje:
Utolsó, én nem tiltottam el tőlük csak annyit kötöttem ki,hogy ne legyen állandó jellegű tehát ne hetente.Rám sincs olyan sok ideje. Nyilván nem várnám el hogy most már ne legyenek barátai,csak ez a furcsa,hogy eddig annyira nem beszélt velük így az utóbbi pár hónapban,most hogy vagyok azonnal felvette a kapcsolatot, sőt elmélyítette mintha kicsit szándékos lenne a dolog..meg olyan programokat akar amiket eddig nem is csinált velük. Mondtam neki,hogy bulizni bármikor elmehet amúgy velük,főként ezt csinálták.Inkább én voltam az a lány akivel ment összevissza,rengeteg programja volt a többiekkel csak nagyon ritkán,de ahogy járunk már hirtelen inkább másokkal menne,és ez ami nem esik jól.
2017. jan. 10. 12:30
 15/18 anonim ***** válasza:

Pont az ilyenek miatt nem mentem volna soha bele,hogy a fiú barátommal jöjjek össze. Nekem is volt egy közeli fiú barátom,akiknek szintén sok lány barátja volt. Engem is fűzött egy ideig,annak ellenére ugye,hogy csak barátok voltunk..Nem lettem volna nyugodt,hogyha összejövünk és állandóan a lány barátival beszélget stb..De eltiltani meg szintén nincs értelme..

Szerintem olyan lány lenne való mellé,akinek meg sok fiú barátja van .Az ilyennel jobban megértenék egymást .

Szóval szerintem hagyd. 1 hónap kapcsolat után még az is lehet,hogy újra barátok lesztek..De ha tovább húzzátok,akkor kizárt kb hogy szakítás után újra haverok legyetek.

2017. jan. 10. 13:25
 16/18 A kérdező kommentje:
Egyébként én sem akartam vele összejönni,mint írtam 3 évig hárítottam. Most pedig úgy jöttünk össze,hogy szinte rám erőltette magát,nyilván mondhattam volna nemet,de már úgy voltam vele,hogy olyan jól ismerjük egymást és annyi időt töltünk együtt,hogy miért ne.De valahol gondoltam,hogy vele ilyen lenne egy kapcsolat mégis bennem volt a remény is,hogy már lassan befejezzük a sulit csak megjön az esze.hát tévedtem.Igen az lenne a legjobb,hogy barátok maradunk,mert barátként tényleg jó volt.
2017. jan. 10. 15:08
 17/18 anonim ***** válasza:

Szia

Mi 1 éve vagyunk együtt a párommal, hasonlóképp jöttünk össze, barátok voltunk. Neki is csak lány barátai vannak, én meg lassan kezdek begolyósodni. Tönkretette a kapcsolatunkat.

Ha még csak 1 hónapja vagytok együtt annyit talán nem veszíthetsz

20/L

2017. jan. 10. 16:17
 18/18 A kérdező kommentje:

Nem tudom,most megpróbálom kicsit kerülni aztán meglátom,hogy reagál rá,kicsit már fejben elengedtem őt.Most már nincsenek nagy reményeim felé,majd valahogy alakul a dolog.

Szerintem sem lenne jó vége,ha így folytatódna mert nagyon idegőrlő tud lenni az ilyesmi,nekem pedig ez egyáltalán nem hiányzik.

2017. jan. 10. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!