Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerinted létezik olyan pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted létezik olyan pasi aki nem csalja meg barátnőjét/feleségét még akkor sem, ha egy másik csaj tálcán kínálja fel magát?

Figyelt kérdés
2010. máj. 4. 18:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Helyzettől függő
2010. máj. 4. 19:26
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindig ezzel a dumával jönnek, hogy a párom "nem élte ki magát". Lehet, hogy valakinek nincs is erre igénye. Rajtam kívül 2 nő volt az életében, mégsem csalt meg soha, pedig 15 éve együtt vagyunk. Csak abból lesz hűséges társ, aki előtte fűvel-fával együtt volt?
2010. máj. 4. 19:33
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem volt olyan, mikor még a volt barátnőmmel voltam, hogy egy bulihelyen a csaj akart lesmárolni engem, meg előtte sokat dumált ezernyi olyan célzással, vagy nyíltan, hogy bejövök neki. Nem volt rossz csaj. Legalábbis úgy külsőleg. Én meg elmondtam neki, hogy mennyire szeretem (most már múlt időben) a barátnőmet. Simán meg tudtam volna ***... de nem. Nem is éreztem rá késztetést, hogy nekem kellene valaki más (is).
2010. máj. 6. 01:32
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,sokat segítettetek abban,hogy értékeljem jobban a pasimat. :)
2010. máj. 6. 14:22
 15/15 anonim ***** válasza:
A barátom! ❤️
2022. jan. 6. 01:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!