Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez számonkérés lenne részemről?
A barátom nem igazán szeret online csevegni, most viszont egy jó ideig nem tudunk talákozni, ezért én nagyon igényelném... Megígérte, hogy fogunk. Tegnap írtunk egy keveset, aztán kérdeztem tőle több dolgot itt, de tojt válaszolni, pedig fen van és tudom, hogy éppen nem elfoglalt...
Így 20 óra elteltével számonkérés lenne, ha megkérdeznem ugyan miért nem válaszol?
Nem akarok hisztis p_csa lenni, de azért na... Nem ezt ígérte. :/
Sajnos a baratodnak nem vagy olyan fontos,mint o neked. Latszik,h o nem akar irogatni. Sajnos a hozzaallasa a kapcsolstotokhoz eleg rossz.
En lecserelnem inkabb ezt a fiut.
N
Mint alternatíva, a napi fél-egyórás telefon (vagy több kisebb) nem lenne megoldható?
Ha valaki rühell írogatni, akkor hiába erőlteti meg magát a kedvedért, akkor sem lesz sokkal jobb a helyzet.
Én is utálok chatelni.
Miért nem beszéltek telefonon?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!