Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom disznóvágásra ment ahelyett hogy velem legyen?
Kar hogy nem ez nap vicce....
Felnapunk lett vna egyutt a hèten,de o inkabb reggel disznovagasra megy.
Ti mit szolnatok hozza ? :)
7-es, itthon is -12 van, pedig város. A rokonom, ahol lakik, hajnalban és kora reggel -18-at mért, szoval mirol beszélsz?
Kérdező, a) disznovágás nem minden héten van, és b) miért nem mentél vele? Tok jo buli, én szerettem kamaszlányként is.
Én teljesen megértem...
Disznóvágás azért annyira nem egy átlagos dolog, mint együtt lenni a csajommal, akivel úgy is vagyok bőven eleget.
1, 2, 9: Akkor a kérdés az, a lányt miért nem hívta meg???
Szerintem nyilvánvaló, hogy nem akar vele lenni.
Ha pedig a nőnek az az elképzelése a párkapcsolatról, hogy a férfi szeret vele lenni (sic), akkor itt nem nagyon van alapja ennek a "kapcsolatnak".
A társ azért társ, hogy együtt éljék át az élményeket. Nem pedig fölteszem a polcra, leveszem a polcról...
A kérdezett fiatal"embernek" nincs igénye társra! Jobban szeret egyedül programokra menni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!