Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt már veletek hasonló?
Betegen fordult elő velem hasonló, annyira görcsös volt a hányásom, hogy minden egyéb izom is eleresztett... Én lerendeztem annyival, hogy amikor jönni akartak segíteni (ott volt ráadásul az egész család, ünnepkor!), ráordítottam mindenkire, hogy menjenek innen, hagyjanak, mikor meg a hányinger lecsökkent, bemenekültem a fürdőszobába zuhanyozni, a ruháimat meg bevágtam a legdurvább főző fokozatra a gépbe. Később csak anyámnak mondtam el, hogy mi volt a sietség oka.
Párommal kettesben hasonló szitu szerencsére nem volt, "csak" szeles gondok: nyár, Duna-part, fürdőruhás napozás, kihaltabb részen kettesben romantikázni kezdtünk, sikerült úgy megcsiklandoznia, hogy kacagás közben visszhangosat szellentettem, valahogy váratlanul jött a dolog, általában nincsenek ilyen problémáim. Borzasztóan szégyelltem magam, a romantikát nyilván megölte, hogy visítva nevetett rajtam :D és azóta is felemlegeti, hogy milyen "gázos" volt a szitu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!