Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, titeket nem zavar, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, titeket nem zavar, ha a barátotok kisebb nálatok?

Figyelt kérdés

A kérdésem azokhoz szól, akiknek persze kisebb, mind súlyra, mind magasságra (vagy legalább egyikre).

Én 6 centivel vagyok magasabb a barátomnál és majdnem 10 kilóval nehezebb. Általában nem zavar, nagyon szeretem, de néha olyan jó érzés lenne törékeny nőnek érezni magam valaki mellett. Mondjuk nem vagyok az, de a párja mellett néha szeretné ezt érezni az ember. Lányok, titeket ez szokott zavarni?

2017. jan. 5. 22:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
En 2 ev utan adtam fel, hogy 176-77 centivel es 53-54 kiloval egy dromedarnak ereztem magam evekig egy 172-3 centis srac mellett... szoval, en nem tudlak megnyugtatni, ha zavar akkor zavarni is fog. Nalam volt egy pont ahol ez "elpattant", es azota felallitottam egy minimum 185 centis szabalyt a parkeresesben, mert nem vagyok hajlando tobbet ilyen kenyelmetlenul erezni magamat.
2017. jan. 6. 09:34
 12/13 anonim ***** válasza:

Én magasabb vagyok nála 3-4 centivel, de nem zavar, mert határozott, céltudatos férfi, maximálisan biztonságban érzem magam mellette, a szex pedig álomjo.

Volt 185 centis fiuismerosom, de nála mindig azt éreztem, nekem kell megvédeni, olyan nyámnyila volt, szoval nem minden a magasság.

2017. jan. 6. 12:39
 13/13 anonim ***** válasza:

Én csak 151cm magas vagyok, és így is eléggé bosszantó tud lenni, hogy a boltban pont magasra rakják azokat a dolgokat, amikre szükségem van, persze, ahol van zsámoly, amire fel lehet állni, ott használom, de ahol nincs, ott mindig meg kell kérni valakit, hogy segítsen levenni ezt vagy azt, mert én nem érem el. A tömegközlekedésnél is gondot jelent, hogy a magas kapaszkodóhoz nekem már lábujjhegyre kell állnom, az meg nem igazán biztonságos, szóval valahogy mindig megpróbálok alacsony kapaszkodót találni vagy leülni, de még így is van néhány tahó utas, aki beljebb lökdösne oda, ahol én már nem érek el kapaszkodót.

Na, mindegy, szóval engem zavarna, ha alacsonyabb férfival sodorna össze az élet, de ezt én eleve kizárom, és azért nem az a jellemző, hogy a férfiak annyira alacsonyak lennének, hogy még nálam is alacsonyabbak legyenek (persze akadnak ilyenek). Viszont talán pont a fenti tapasztalataim miatt valahogy jobban érzem magam egy középmagas vagy magas férfival, aki, igen, ki tud segíteni a hiányosságaim terén, és ezért én nem érzem rossz embernek magam.

Még valamit szeretnék itt leírni, alacsony férfiak között sokaknál láttam, hogy kevésbé magabiztosak, én nőként annak ellenére magabiztosnak számítok, hogy földszintes a magasságom, szóval borzasztóan tud zavarni, ha egy férfi nem magabiztos, határozatlan, önbizalomhiányos... stb. Némelyik pedig túlzásba esik a viselkedésével, még akár humor terén is, ami nekem nem szimpatikus. Na most lehet, hogy kevésbé zavarna egy alacsony férfi magassága, ha viselkedésben nem ezeket a negatívumokat tapasztaltam volna azoknál, akiket én ismerek, ismertem, látok, vagy akikkel beszélgettem akár online.

Viszont a kérdésre visszatérve, van egy nőismerősöm, akivel egy szakra jártunk főiskolára, magas nőről van szó, összejött egy férfival évekkel ezelőtt, aki kb. egy fejjel alacsonyabb nála, szóval ez már nem pár centi, hanem látványos magasságkülönbség. Ők jól megvannak így is. De én úgy gondolom, mindenkinek magának kell éreznie, hogy számára mi megfelelő és mi nem az, mi frusztrálja, mi az, ami fel sem tűnik, csak másoknak furcsa... stb. Kérdező, te érzed, te vagy együtt a pároddal. Lehet, hogy igazából nem is a magasságával van problémád, hanem a viselkedése olyan, hogy nem erősíti meg benned a nőiesség érzését, ha pedig így van, ezen azért lehet segíteni, de ezt akkor meg kell vele beszélned.

Ja, és várom a lepontozásokat a frusztrált felhasználóktól. :-) Hajrá, gyerekek!

2017. jan. 6. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!