Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túlreagálom? Neki van igaza?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlreagálom? Neki van igaza? Ti hogy éreznétek magatokat?

Figyelt kérdés

2 és fél hónapja vagyunk együtt a pasimmal. 30 körüliek vagyunk. Karácsonykor rámírt egy kamu facebook profillal valaki, hogy én vagyok-e xy barátnője. Mondtam neki, hogy nem beszélgetek ilyen kérdésekről ismeretlennel. Írta, hogy oké, akkor az vagyok és azért kérdezi, mert nagyon bejön neki a párom és tudni akarja, hogy hányadán állunk. Kérdeztem a párom, de mivel fake profil, nem ismerte fel. Később mondta, hogy volt előttem egy csaj, az egyetlen, akiről feltételezni tudja, hogy ilyet csinálna.

Na már most, én kértem, hogy ne beszéljen többet ezzel a csajjal. Mondta, hogy csak barátok és miért ne beszéljen vele, engem szeret, ne tiltsam már meg neki, hogy barátai legyenek. Azt mondta, hogy tudja a csaj, hogy barátnője van.

2017. jan. 2. 15:20
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha a pasimra nyomul egy csaj és irogat....és ő továbbra is barátkozik vele, akkor már nem lenne a párom. Nem tudod eltiltani ha ő barátkozni akar a csajjal, akkor ennyi.
2017. jan. 2. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!