Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ebben a helyzetben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ebben a helyzetben? Mert már teljesen összekavarodtam. (többi lent)

Figyelt kérdés
Szóval, én 14 éves lány vagyok, és megismertem két srácot, ők 16 évesek, osztálytársak. Mindkettejük tetszik egy kicsit, bár az egyik jobban, és ismerem is őket valamennyire. Namármost, ők tökéletes ellentétek. Az egyik minden csajra rányomul, cigizik, a tipikus "menő" fajta. Beszélgettem az egyik osztálytársával, aki azt mondta, a srác egyátalán nem akar komoly barátnőt, hanem csak egyéjszakás kalandokat, buli után. De pont ez a rosszfiúság jó benne! A másik táncol elég komolyan (színházban), nem cigizik, kicsit zárkózott, és ő meg pont hogy jófiú. Ismeretség elején vagyunk, és nem tudom, mit tegyek... Valamelyiket szeretném jobban megismerni, de játszadozni nem szeretnék semelyikükkel. Kit válasszak, és egyátalán, ti mit tennétek a helyemben?
2010. máj. 3. 17:27
 1/4 nielindi ***** válasza:
100%

hajat mosnék.

de ha tudod, h az egyik csak szorakozna veled, semmi komolyat nem akar, akkor sztem megválaszoltad már a kérdést.

2010. máj. 3. 17:34
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát, sztem elég egyértelmű...-> ha nem akarod összetörni a saját szívedet akkor a jófiút válaszd.
2010. máj. 3. 17:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Gondolom, a rosszfiú az, aki jobban vonz. :) Ugye?
2010. máj. 5. 12:13
 4/4 A kérdező kommentje:
sajnos igen. =( de tudom, hogy a másik lenne jobb, ezért nem tudom, mit tegyek...
2010. máj. 5. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!