Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem undorítóak ezek? Ki van téve a "nagy karácsonyi boldog család"fénykép, közbe meg félredug?

"Ha ők így elvannak az az ő dolguk"
Az a baj, hogy neked ez látványosan magas.
Azt meg írd le még vagy 5*, hogy te nem foglalkozol velük, mert látom nagyon eredetinek érzed magad.

Nem.
Attól még szeretem a feleségem főztjét, hogy néha étteremben ebédelek.
Csak azok számára undorító, akik annyira naivak, hogy azt hiszik, hogy aki házas, az már csak a házastársával szexel a hátralevő éltében...

Hellótok!
Egy családon belül - mára már - minden elfogadott, amit mindkét fél helyesel.
Én nem ebben a korban szocializálódtam, ezért hiszek a házastársi hűség fontosságában, erejében. Ugyan akkor az ember sokszor van kitéve olyan helyzetnek, amiben nem tud elég erős lenni... De ezt semmiképpen sem helyeslem sem a nőtől, sem a ffi-tól. De:
Mindenféle hímsovinizmus nélkül úgy gondolom, ha egy ffi félre lép, az - általában - nem jelenti a házasság alapjaiban való megromlomlását, szeretheti a feleségét, jól érezheti magát a házasságban, mert a ffi-nél a szex sokkal ösztönösebb, mélyebbről jön, mint a szerelem.
Szerintem a nőknél ez nem olyan egyszerű. A nő érzelmek nélkül nem szex-szel vagy ha igen azt másként hívjuk. A nő - általában - házasságtörés esetén a ffi-t már egy más polcra tette. Ott már érzelmi problémák vannak, amire rá mehet a kapcsolat.

"Viszont akkor sem érdekel, hogy más mit csinál, mert semmi közöm hozzá"
Jól van, ezt már hallottuk, jár a keksz.
Engem se érdekel különösebben, de attól még szánalmasnak tartom.
Te nem, mert belefér az értékrendedbe, hogy hülyének nézzük a másikat.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!