Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Így akarja újrakezdeni vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így akarja újrakezdeni vagy miért csinálja ezt velem?

Figyelt kérdés

Szakítás után vagyunk, de havonta-kéthavonta megtalál a volt pasim. Először azzal kezdi, hogy rosszat álmodott velem kapcsolatban, és szeretné pusztán emberbaráti szeretetből megkérdezni, hogy vagyok. Ez eddig oké is, de utána jön a "hogy van az új pasid", valamint a "mióta csalsz vele" jellegű kérdéskör, ami után én gyorsan lezárom a beszélgetést, mert belehergeli magát, és akkor órákig nem szabadulok tőle. (Persze nincs senkim, és sosem csaltam meg, de ez már nem is tartozna rá.) Azt még elmondja, hogy mennyire szenved nélkülem. Valójában nem értem, hogy mit akar, miért keres és bánt a szavaival, ha még mindig szeret.

Ti mit gondoltok?

2016. dec. 23. 18:20
1 2
 11/15 kolosszus22 ***** válasza:
89%

Egyedül van, nem tud túllépni, vergődik, ahhoz meg végképp balfék h új életet kezdjen. Egyértelműen alacsony az önértékelése. Csalódott, az hogy egyszer kiadta neked a dühét szakítás után, az még oké, mondjuk h természetes reakció. Viszont az h rendszeresen megkeres újra ugyanazokat a baromságokat összehordani az már túlzás.

Újrakezdeni vele felesleges, mint mondtad eddig sem működött a dolog, ezután sem működne.

2016. dec. 24. 11:07
 12/15 A kérdező kommentje:

#11:

Csakis rajta múlna pedig minden.

Ha megkeresne, hogy átgondolta, másképp látja, nem bánt többet, akkor lenne esély...

De mindig ezzel a sz.r dumával jön, hogy ki most a pasim, meg mióta csalom

őt.

2016. dec. 24. 20:08
 13/15 anonim ***** válasza:

#12, ne reménykedj... beteg elme, nem tud más dumával jönni, ő nem szeret, ő azt hitte birtokol, és most se akarna mást.

Ismerős fajta. Ne akarjál tőle semmit, nem lenne abból semmi jó.

2016. dec. 24. 20:35
 14/15 anonim ***** válasza:
#10, azt a 12 évet ő már lehúzta a klotyón, neked már nem kell. De ha a szeretet nálad ilyesmi és ezt megbocsátható hibának tartod, akkor keresd meg, hogy no para, mehet tovább minden, ahogy volt.
2016. dec. 24. 20:37
 15/15 A kérdező kommentje:

#13:

Igazad van. Gondolom jól ismered ezt a típust. Én még nem találkoztam hasonlóval előtte.

Köszi a hsz-t.

2016. dec. 24. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!