Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baja a barátomnak?
Utolsóval értek egyet! Mi az a mostanában, mármint történt valami, és hirtelen csökkent a szex mennyisége, vagy fokozatosan? Mióta vagytok együtt?
Lehet, hogy egyszerűen most stresszes, ha hamar elfárad az lehet vitaminhiány, vagy munka.
Egyébként milyen a kapcsolatotok? Érzed, hogy szeret?
Nálunk is csökkent a szex mennyisége, ahhoz képest, ami az elején volt, nagy bánatomra, de tudom, hogy a barátom elég alvós típus, és amúgy pedig kíván (feláll a pénisze), de szexelni rohadt fárasztó dolog, ezt aláírom, és nem biztos, hogy az embernek van kedve hulla fáradtan hozzá. Teljesen megértem, ugyan sokat veszekedtünk már ezen, de kezdem el is fogadni, és még mindig van olyan, hogy egymás után háromszor megdug, ha nagyjából ki van pihenve.
Az hogy önző, az már egy nagyobb probléma, aktus közben talán megpróbálhatnád irányítani, hogy kényeztessen még, vagy ne menjen még el, mert te sem mentél el, ilyenek. Csak nem mászik le rólad, ha közben mondod, hogy mi lenne a jó neked.
Szerintem ne add fel, ha amúgy meg jó a kapcsolat és megéri érte tenni! Sok sikert!
Teljesen mindegy, hogy illetek össze amúgy, ha a szexben nincs harmónia, az ki fog hatni a kapcsolatotokra... vagyis már kihat.
Szerintem szakíts, hogy megtalálhassátok azt, akivel összepasszoltok (ő is, te is), mert ez nem lesz hosszú életű így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!