Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baja a barátomnak?

Figyelt kérdés
Mostanában alig szexelünk, önző az ágyban, és nagyon megromlott az együttléteink minősége. Kezd frusztrálni, hogy eltérő a bioritmusunk is. Én bírom a virrasztást, ő viszont már 11-kor alszik. Kezdem azt érezni, hogy ezek miatt nem illünk össze. Amit sajnálok, mert amúgy viszont tökéletes társ lenne. Lehet ezen segíteni, vagy inkább hagyjuk egymást?
2016. dec. 22. 00:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Mit bolgozik,ha dolgozik? Mikor kel reggel?S te mikor? Ha megkérdezi ,jó volt e neked mit válaszolsz ? Azt amit itt vagy inkább hazudsz ,hogy ne bánzsd meg? Abból amit leírtál,te is lehetsz hibás a dologba. Azt a legkönnyebb mondani hogy hagyd ott. Elötte jó volt vele a sex és mint ember bejön neked,akkor tegyél a kapcsolatodért. Beszélni kell róla,hogy mi a baj lehet csak stresszes valamiért. Te ismered őt tudod milyen volt, akkor oka van annak ,hogy más lett.Itt senki nem ismeri őt ,de te leírnád mert ezt tanácsolják? Aki nem tesz a kapcsolatáért az még sem érdemli,hogy jó legyen. Ne képzeld,hogy van olyan kapcsolat ami a halálodig tündérmese lesz úgy,hogy te nem teszel érte.
2016. dec. 22. 02:02
 12/18 anonim ***** válasza:

Utolsóval értek egyet! Mi az a mostanában, mármint történt valami, és hirtelen csökkent a szex mennyisége, vagy fokozatosan? Mióta vagytok együtt?

Lehet, hogy egyszerűen most stresszes, ha hamar elfárad az lehet vitaminhiány, vagy munka.

Egyébként milyen a kapcsolatotok? Érzed, hogy szeret?

Nálunk is csökkent a szex mennyisége, ahhoz képest, ami az elején volt, nagy bánatomra, de tudom, hogy a barátom elég alvós típus, és amúgy pedig kíván (feláll a pénisze), de szexelni rohadt fárasztó dolog, ezt aláírom, és nem biztos, hogy az embernek van kedve hulla fáradtan hozzá. Teljesen megértem, ugyan sokat veszekedtünk már ezen, de kezdem el is fogadni, és még mindig van olyan, hogy egymás után háromszor megdug, ha nagyjából ki van pihenve.

Az hogy önző, az már egy nagyobb probléma, aktus közben talán megpróbálhatnád irányítani, hogy kényeztessen még, vagy ne menjen még el, mert te sem mentél el, ilyenek. Csak nem mászik le rólad, ha közben mondod, hogy mi lenne a jó neked.

Szerintem ne add fel, ha amúgy meg jó a kapcsolat és megéri érte tenni! Sok sikert!

2016. dec. 22. 08:02
 13/18 anonim ***** válasza:
Lehet mindig csak o mozog es elfárad? Lovagold meg! ;)
2016. dec. 22. 09:14
 14/18 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy, hogy illetek össze amúgy, ha a szexben nincs harmónia, az ki fog hatni a kapcsolatotokra... vagyis már kihat.

Szerintem szakíts, hogy megtalálhassátok azt, akivel összepasszoltok (ő is, te is), mert ez nem lesz hosszú életű így.

2016. dec. 22. 09:50
 15/18 anonim ***** válasza:
Utolsónak igaza lehet. Dobd ki! Mi az hogy fáradt! Stresszes! Hogy képzeli? Keress hejette valami lúzert,aki folyton dugni akar ,vid haza neki a sőrt ,keresd meg a pénzt az életre legyen kábel tv és biztos lehetsz benne hogy ezért cserébe megdugnak majd rendesen. De nehogy önző légy és fáradt. Kész vagyok a hülyéktől!
2016. dec. 22. 12:58
 16/18 A kérdező kommentje:
Najó, azért ne dramatizáljuk túl! :) Mindketten szülőkkel lakunk még sajnos. Eddig működött a szex is, illetve arra gondoltunk, hogy az apró tökéletlenségek csak abból adódnak, hogy össze kell csiszolódnunk. De már több mint egy éve ez a helyzet, ráadásul mostanában romlott valamiért. Tehát nem a jó irányba változik. Más téren jól megvagyunk, a vonzalommal sincs probléma. Amikor kérdezi, hogy jó volt-e, gondolom neki is feltűnik, hogy nem. Ilyenkor mindig azt mondom, hogy igen, de van még hova csiszolódnunk. Nem tudom, mi lehet a problémája, nem mesélt semmi olyat, hogy stresszes lenne, vagy valami. A fáradtságot is Megértem, csak akkor ne húzzon fel, és ne hagyjon ott, amikor megunja. A lovagló pózt nem csípi annyira, de változatosan szexelünk, nem csak fekszem, mint egy darab fa. :D Csak az esik szarul, hogy hamar kidől, és utána még elvárná, hogy én a kedvére tegyek. :D Nyilván nem akarom otthagyni, megoldást szeretnék találni a problémára, mert minden más téren jól megvagyunk. :) Egyébként nemcsak munka után ilyen, hanem szabadnapján is. És azért furcsállom, mert tényleg szenvedélyes, izzik a levegő köztünk, de valamiért mégsem működik.
2016. dec. 22. 15:50
 17/18 anonim ***** válasza:
Hát pont azt ne mond neki,hogy jó volt,ha nem úgy van. Mond meg kerek perec ,mióta nem volt vele orgazmusod,és hogy mi az amit szeretsz. Mindent őszintén közölj vele.1év után még mindig kisérleteztek,hogy kinek mi jó? Rögtön látni fogod ,hogy ezután hogy áll majd hozzád s abból már el lehet dönteni hogyan tovább.Lehet az is hogy érzi rajtad ,hogy valami nem oké és azért ilyen. Légy vele őszinte,ha szeret változtatni fog ha nem, akkor lapát alá.
2016. dec. 22. 17:18
 18/18 anonim ***** válasza:
Az előzőhöz még annyit,hogy a legjobb szakács sem tudja ,hogy neked mi a kedvenc ételed,de ha elmondod megfőzi neked.
2016. dec. 22. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!