Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Keresztfiamnak kellene a segítségem, mert az édesanyja nem tud neki meg venni vmit! Minden hónapban 3000ft-ot szoktam neki adni de most több kellene! Én nagyon szívesen adnék neki, de a párom biztos kiakad! Hogyan adagoljam be neki?

Figyelt kérdés
Nálunk van egy keret amit nem nagyon lehet tullépni mert akkor veszekedés van!Tudom hogy nem jo ez igy de ez van!
2008. okt. 7. 15:19
 1/5 anonim ***** válasza:
94%

Úgy adagold be, hogy egy szál bugyiban odasétálsz és finoman kényezteted a párod míg a bugyi is lekerül és máris sínen vagy.

De amúgy fogalmam nincsen hogyan add be neki. Az ilyennekkel csak a pénzesebbek nem foglalkoznak,de őket nagy ívben letojom! Nem irigységből,hanem szánalomból.

2008. okt. 7. 16:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Tehát leszolsz mert segíteni szeretnék!Bocsi,vagy én értettem félre valamit?:/
2008. okt. 7. 17:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem hiába teszed fel százszor ezt a kérdést,csak mindig más formában.Hagy el a francba már ezt az egoista pasit,aki úgy tűnik teljesen uralkodik feletted.A tesódéknak meg segíts ha tudsz,és úgy érzed olyan viszonyba vagytok.Nem kell a párod engedélye hozzá.De én már azt kezdem hinni mazoista vagy,hogy még mindig vele vagy.
2008. okt. 8. 10:14
 4/5 A kérdező kommentje:
Utolso válaszolo:Teljesen igazad van,tudom hogy ezt kell tennem,de tudod mi az hogy 30 évesen egyedül maradni és nem nevetséges az hogy inkább a családomat váéasztom mint a páromat?
2008. okt. 8. 11:14
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia.

2 válaszoló vagyok.

Nem,nem nevetséges,mivel normális helyzetbe nem kellene,hogy válassz a tesódék és a párod között.Ha nem lenne ennyire önző a pasid,neki kellene felajánlani a segítséget.Legalábbis én így látom.Nálunk,ha baj van a családba,egyértelmű,hogy számíthatnak ránk.

Azért pedig nem érdemes egy ilyen kapcsolatba maradni,hogy ne legyél egyedül.Ez a legnagyobb butaság amit tehetsz.Elveszed a lehetőséget is így magadtól,hogy találj egy rendes normális embert,aki megérdemel téged.

Én is elhagytam a férjem,pedig nekünk közös gyerekünk is volt.Azóta már 6éve boldog házasságban élek,és a második közös babánk is megszületett.Nem bántam meg,hogy elhagytam az első férjem,csak azt,hogy minek maradtam mellette 5 évig.Ne pazarold feleslegesen a drága időd ilyen emberre.Azt Te sem gondolhatod komolyan,hogy ha 30évesen nem vagy vele boldog,akkor a maradék 60-at még leélhetitek együtt.Merj lépni a saját boldogságod érdekében.Az ilyen emberek nem változnak meg,ne is reménykedj.Max akkor,ha megijeszted,hogy elhagyod.De nem tart sokáig az sem.

Minden jót neked,és változtass az életeden jobban jársz.

2008. okt. 8. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!