Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keresztfiamnak kellene a segítségem, mert az édesanyja nem tud neki meg venni vmit! Minden hónapban 3000ft-ot szoktam neki adni de most több kellene! Én nagyon szívesen adnék neki, de a párom biztos kiakad! Hogyan adagoljam be neki?
Úgy adagold be, hogy egy szál bugyiban odasétálsz és finoman kényezteted a párod míg a bugyi is lekerül és máris sínen vagy.
De amúgy fogalmam nincsen hogyan add be neki. Az ilyennekkel csak a pénzesebbek nem foglalkoznak,de őket nagy ívben letojom! Nem irigységből,hanem szánalomból.
Szia.
2 válaszoló vagyok.
Nem,nem nevetséges,mivel normális helyzetbe nem kellene,hogy válassz a tesódék és a párod között.Ha nem lenne ennyire önző a pasid,neki kellene felajánlani a segítséget.Legalábbis én így látom.Nálunk,ha baj van a családba,egyértelmű,hogy számíthatnak ránk.
Azért pedig nem érdemes egy ilyen kapcsolatba maradni,hogy ne legyél egyedül.Ez a legnagyobb butaság amit tehetsz.Elveszed a lehetőséget is így magadtól,hogy találj egy rendes normális embert,aki megérdemel téged.
Én is elhagytam a férjem,pedig nekünk közös gyerekünk is volt.Azóta már 6éve boldog házasságban élek,és a második közös babánk is megszületett.Nem bántam meg,hogy elhagytam az első férjem,csak azt,hogy minek maradtam mellette 5 évig.Ne pazarold feleslegesen a drága időd ilyen emberre.Azt Te sem gondolhatod komolyan,hogy ha 30évesen nem vagy vele boldog,akkor a maradék 60-at még leélhetitek együtt.Merj lépni a saját boldogságod érdekében.Az ilyen emberek nem változnak meg,ne is reménykedj.Max akkor,ha megijeszted,hogy elhagyod.De nem tart sokáig az sem.
Minden jót neked,és változtass az életeden jobban jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!