Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az oké, hogy sajnál tőlem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az oké, hogy sajnál tőlem dolgokat?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk együtt a barátommal.

Az utóbbi időben azt vettem észre, hogy sajnál tőlem dolgokat... Egy ideig toleráltam, meg próbáltam nem tudomást venni róla, de már kezd sok lenni...

Néhány példa: reggelit vettünk, külön akartuk fizetni, de a pénztáros egybe nyomta így én fizettem. Kb. 1000ft-ot fizettem, amiből kb. 200forint volt az enyém, a többi az övé.... Jó, én nem sajnálom tőle, így megbeszéltük hogy ezért 2 reggelit ő áll...

Másnap így is lett, de harmadnap közölte h nincs pénze. Így magamnak fizettem, majd elkisért a sulihoz, ezután végülis el kellett mennünk valahova az osztállyal és láttam, ahogy a pékségből kijön egy csomó cuccal...

Oké... el van nézve.

Másik eset egy családi ebédnél volt. Tudja, hogy szeretem a töltött káposztát, főleg amit az anyukája csinál. Szedett nekem 2 kisujj nagyságú káposztát, pedig tudja hogy együltő helyemben meg tudok enni 10et... Az anyukája rászólt, hogy csak szedjen már még hozzá,ő megkérdezte h szedjen-e, de én mondtam, hogy elég, igazából végig voltam sértve és annyira rosszul esett hogy majdnem elbőgtem ott magamat.... azt a 2 darabot is alig bírtam megenni, olyan gombóc volt a torkomban.

Most nem úgy jött ki anyagilag ami teljesen érthető, és megbeszéltük h a karácsonyi ajándékunk nem lesz nagy a másik számára.

Amúgy sem vagyok anyagias, nem várom el a nagy és drága ajándékot, csak szívhez szóljon... :) Még ha összeorigamizik egy szivet nekem az is elég.

Ma pedig beállított a karácsonyi ajándékával, ami egy illatgyertya volt...

Elbőgtem magam. Én nem gondoltam, hogy képes ennyire snassz ajándékot adni. Ráadásul ezt a gyertyát tavaly anyukájának adtuk, szoval egy fillért nem költött, csak levett valamit a polcról az anyjától....

KIbuktam egy kicsit. Nem is értem miért ilyen undok. De egyébként karácsonyra magának végülis tudott venni egy 15 ezer forintos fejhallgatót, ami a polcán csücsül a négy másik mellett....

Azt hiszem joggal akadtam ki. Ha egy képeslapot ír én lennék a legboldogabb, de nem...

Ui: nem híztam stb, amit a bunkók válaszolnának erre.

Köszi előre is..

2016. dec. 20. 17:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Azt elfelejtetted odairni, hogy azért elhagyni nem akarod mert nagyon szereted!
2016. dec. 20. 18:55
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha már előled is "rejtegeti" a péksüteményeket, gondold el, mit csinálna, ha a jövendőbeli gyerekeitekre is kellene költeni több tízezreket havonta.
2016. dec. 20. 18:58
 13/17 Szergej55 ***** válasza:
100%
A spúr csávó újra lecsap! :D
2016. dec. 20. 19:09
 14/17 anonim ***** válasza:
már megkaptad a kariajit?
2016. dec. 20. 19:14
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hanyagold ezt a palit, megvaltozni ugysem fog.
2016. dec. 20. 19:26
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

hogyhogy az első 1-2 randin ne bukik ki az ilyen pasi? ha én ilyennel találkozok, azonnal elküldöm, neked meg ez kell

ha meg már itt tartotok, az a tiszta, hogy megmondod neki, hogy egy ilyen sz@rrágó emberre nincs szükséged

2016. dec. 20. 20:41
 17/17 A kérdező kommentje:
Régen mindennel elhalmozott, kedveskedett. Megmondtam neki hogy ennél többet vártam, mire közölte, hogy még ennyit sem akart adni, mert nincs zsé, de magának vett egy játékot karira még plusszba... köszi :) Nagyon jófej. És azt is elmondta, hogy "minden nő anyagias meg csak azt lesi hogy mit ad a pasi, nem elég ha vele van. Meg milyen pénzsóvár vagy és kinézed a kaját a számból..." Ott hagytam a fenébe, rá 2 napra jött virággal, amit szerintem az anyja vett neki, hogy adja ide, beszélgettünk egy kicsit és mikor apa rákérdezett, hogy karácsonyra virágot? akkor azt válaszolta neki, hogy kihisztiztem... Megint megharagudtam rá, most én avyok a világ leggonoszabb nője, meg hisztis p**csája, úgyhogy már nem érdekel. Ha szóvá teszem az a baj, hogy milyen anyagias vagyok, ha pedig nem, akkor meg csicskának való.... Fene érti, inkább dobom a p**csába 2 szó nélkül. Már semmit nem várok el tőle, annyira nem is érdekel az egész... a 3 évből ezt a fél évet sajnálom csak, mert az tuti időpazarlás volt...
2016. dec. 27. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!