Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az oké, hogy sajnál tőlem dolgokat?
3 éve vagyunk együtt a barátommal.
Az utóbbi időben azt vettem észre, hogy sajnál tőlem dolgokat... Egy ideig toleráltam, meg próbáltam nem tudomást venni róla, de már kezd sok lenni...
Néhány példa: reggelit vettünk, külön akartuk fizetni, de a pénztáros egybe nyomta így én fizettem. Kb. 1000ft-ot fizettem, amiből kb. 200forint volt az enyém, a többi az övé.... Jó, én nem sajnálom tőle, így megbeszéltük hogy ezért 2 reggelit ő áll...
Másnap így is lett, de harmadnap közölte h nincs pénze. Így magamnak fizettem, majd elkisért a sulihoz, ezután végülis el kellett mennünk valahova az osztállyal és láttam, ahogy a pékségből kijön egy csomó cuccal...
Oké... el van nézve.
Másik eset egy családi ebédnél volt. Tudja, hogy szeretem a töltött káposztát, főleg amit az anyukája csinál. Szedett nekem 2 kisujj nagyságú káposztát, pedig tudja hogy együltő helyemben meg tudok enni 10et... Az anyukája rászólt, hogy csak szedjen már még hozzá,ő megkérdezte h szedjen-e, de én mondtam, hogy elég, igazából végig voltam sértve és annyira rosszul esett hogy majdnem elbőgtem ott magamat.... azt a 2 darabot is alig bírtam megenni, olyan gombóc volt a torkomban.
Most nem úgy jött ki anyagilag ami teljesen érthető, és megbeszéltük h a karácsonyi ajándékunk nem lesz nagy a másik számára.
Amúgy sem vagyok anyagias, nem várom el a nagy és drága ajándékot, csak szívhez szóljon... :) Még ha összeorigamizik egy szivet nekem az is elég.
Ma pedig beállított a karácsonyi ajándékával, ami egy illatgyertya volt...
Elbőgtem magam. Én nem gondoltam, hogy képes ennyire snassz ajándékot adni. Ráadásul ezt a gyertyát tavaly anyukájának adtuk, szoval egy fillért nem költött, csak levett valamit a polcról az anyjától....
KIbuktam egy kicsit. Nem is értem miért ilyen undok. De egyébként karácsonyra magának végülis tudott venni egy 15 ezer forintos fejhallgatót, ami a polcán csücsül a négy másik mellett....
Azt hiszem joggal akadtam ki. Ha egy képeslapot ír én lennék a legboldogabb, de nem...
Ui: nem híztam stb, amit a bunkók válaszolnának erre.
Köszi előre is..
hogyhogy az első 1-2 randin ne bukik ki az ilyen pasi? ha én ilyennel találkozok, azonnal elküldöm, neked meg ez kell
ha meg már itt tartotok, az a tiszta, hogy megmondod neki, hogy egy ilyen sz@rrágó emberre nincs szükséged
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!