Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megörűlt a haverom? Veri a nőjét. Mit tehetnék?
Ez kamu!
Benyitsz az ordibálásra és végignézed hogy üti, rúgja? Hány kg vagy? 50? 5mp megfogni hátulról a karját, lehet kapsz te is, de akkor is közbelépsz. Ez kamu.
Ugye tudod, ha ez bíróság elé kerülne, téged is elővesznek segítség nyújtás elmulasztása miatt?
A lány menjen látleletet vetetni és tegyen feljelentést.
Több kérdés felmerült bennem:
-Ha ez nem első eset, akkor a lány miért nem hagyta már el. Engem egyszer ráztak meg, aztán próbált megütni, fogtam a cókmókom és azonnal mentem
-Te miért nem siettél a segítségére, miért nézted végig?
-Rendőrségnek szólni kell (a lánynak és nem Neked), de készülj, mert ahogy az előző is mondta, segítségnyújtás elmulasztásáért Téged is felelősségre vonhatnak.
Annak meg, aki azt hiszi, hogy az alfahímek csinálnak ilyet: Ez nagyon nem igaz! Azok csinálnak ilyet, akik mással nem tudnak érvényesülni, csak hangos szóval és arroganciával. Mivel nem tudják máshogy kiélni a frusztrációjukat, így kerülnek a gyengébbik fél fölé. Az alfahímek meg pont nem ezek a típusú emberek. Példa az egyik exem akit fent említettem. Frusztrált volt, hogy kevesebbet keres, frusztrált volt, mert esetleg megcsalom (nem volt ilyen), frusztrált volt, mert "az asszonynak a konyhában a helye". Addig tiporják a másik önbecsülését, míg maga az áldozat is elhiszi, hogy ő ezt megérdemelte. Általában eléggé nárcisztikus alkatok, akik mindezek után eljátsszák a megértőt, miután lealázták a másikat, mert akkor jó ember szerepében tetszeleghetnek, és a másik fél ettől még jobban felértékeli őket. Egészséges, önbizalommal teli embereknek (például alfahímeknek) ilyen aljas trükkökre ezért nincs szükségük.
En nem szoktam "kamuzni" es tenyleg utalom ha valaki ilyeneket ir hogy kamu kamu kamu, de most nekem is van egy olyan sanda gyanum hogy ez a sztori kitalalt. Nagyon santit.
De ha esetleg valaki atellt hasonlot vagy netan megsem kamu akkor az biztos hogy nekem ilyen illeto nem lenne tobbe a haverom sot en vertem volna szajba ha meglatnam hogy egy not rugdos meg fojtogat tokmindegy mekkora allat a pali. Te meg egy kis besz*ri pocs vagy ha ezt vegignezted, en 69 kilosan egy 140 kg ket meteres palira is raugrottam volna ha ezt latom, legalabb fogtal volna meg egy serpenyot vagy szeket vagy valami es azzal utotted volna le. Jol mondjak az elottem levok te is buntars vagy ha nem leptel kozbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!