Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan erről mi a véleményetek? ÉN vagyok aki túl reagálom?
2 hónapja vagyunk együtt,de ez idő alatt elég furcsa a barátom akivel egyébként jó barátok voltunk régen. Mióta elvileg együtt vagyunk nem sokat keres,alig találkozunk,rendszeresen késik a találkozóról. Tegnap is így jártam,hogy megbeszéltünk valamit ő csak halasztotta az időpontot majd ennek ellenére is egy órát késett,egyáltalán nem tájékoztatott semmiről és végül lemondta a programot. Azt mondja ő ilyen és kész. Nem tudok róla kb semmit,van hogy egy napig nem hallok róla semmit,azt se tudom mit csinál,semmit. Pedig úgy indult a kapcsolat,hogy ő elvileg szerelmes belém és velem akar lenni,mert mással nem ilyen jó.
Én komplikálom túl vagy egy kapcsoaltnak szerintetek sem így kell kinéznie?
Beszéltem vele ma, azt mondta eddig minden kapcsolatában erre panaszkodtak amire én,megpróbál változni. Bár teljesen tisztán a tudatára adtam,hogyha nincs változás akkor vége a részemről,de barátok maradhatunk.
Azzal érvelt,hogy még nem volt komoly és hosszú kapcsolata számára ezt jelenti a tökéletes kapcsolat,hogy csak úgy vagyunk xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!