Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez mit jelent? Aggódnom kéne?
Van egy párom, több, mint egy éve.Van egy lány barátja, akivel face-n tartja a kapcsolatot és pár havonta találkoznak személyesen is. Ezzel nem is lenne gond, csak feltűnt nekem, hogy ugyanúgy becézi a barátját, mint engem (csillagom, szívem) és nem tudom mit gondoljak. Jelent ez valamit vagy csak feleslegesen agyalok ezen?
Még annyit, hogy azt vettem észre, mostanában már nem becézi, inkább a kapcsolatunk első pár hónapjában csinálta ezt, illetve mikor még nem voltunk együtt.
25/n
Akkor ő úgy barátnő, hogy távkapcsolat, és ha találkoznak párhavonta, akkor rongyosra keféli.
Van még kérdés?
Kéne.
Barátot nem nevezünk szívemnek meg csillagomnak.
Max. a tahó öreg pasik szokták lekezelően így szólítani a fiatal munkatársnőket.
Nekem is pasi a legjobb barátom, már 6 ève. Nagyon idegsítő amikor a barátnő fêltèkenykedik. Èn mondjuk tekintettel vagyok arra, hogy ha tudom, hogy párja van akkor ne becèzgessem, de én mindenkit becèzgetek akit szeretek, ilyen vagyok. És ő is engem, mert ő is ilyen.
Azt tudom neked is tanácsolni, hogy ismerjétek meg egymást, nyilván ha akartak volna bármit is a másiktól akkor összejöttek volna. Én is imádom a srácot, de sosem jönnèk vele össze. Kb olyan mintha a bátyám lenne ès èn sem kellek neki. Lehet náluk is ugyanez a helyzet. :)
Én is bemutattam a páromnak az összes barátomat/haveromat, jóban vannak ès sosem volt ebből baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!