Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért jönnek a rossz kisugárzás szöveggel, ha egy pasi nem jóképü?
4-es válaszoló nagyon jól látja a dolgokat,és öszinte.
"a nagyképű, burzsuj, népszerű, jóképű csődörnek az atyaúristent is elnézik, a kis átlagjancsikák esetében meg a legapróbb bolhából is elefántot kreálnak problémák terén. "
ezt én is igy látom
Engem is leh..lye libázott, de hát mindenki a saját életéért felelős!
És nem másra kéne mutogatni az elb..szott sz..r életed miatt. Azért nem a nők a hibásak, hanem csak is te, kérdező!
"Bocsi, de tévedésben vagy, és ezt mint nőként mondom.
Látom, soha nem akadt a kezedbe egy olyan könyv, vagy tanulmány, ami pont arra hívja fel a figyelmet, hogy a nők mennyivel komplikáltabbak, mint a pasik. A pasik az egyszerűbbek!"
Nem, én olyan könyveket olvastam, hogyan kell megdönteni nőket, és elérni, azt, hogy ők könyörögjenek neked, hogy feküdj le velük.
Egy nagyon egyszerű szabály van, a nőket bizonytalanságban kell tartani. Ez a titka. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!