Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mit tegyek? Gyors...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek? Gyors és komoly tanácsot kérek nagyon fontos . Kérem az idóta barmokat, hogy most ne hüjéskedjenek.

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel már több mint egy éve ismerjuk egymást egy egyetemre járunk csak más szakra .. igaz a neten ismertem meg (kihalásztam a magyar lány neveket a csoportjuk yahoo groupjarol :p érdeklödési teruleten nagyon passzolunk de nekem úgy tünik mirko kacsolatrol van szo nagyon zavarba jön még nem volt barátja és nekem sem barátnőm .. akartam vele találkozni töbször is de mindig volt valami kifogása általában felsorolt égy végetnemérö hatalmas listat ,hogy mi mást kell csinaljon :)...

Nemrégiben osszevesztünk egy kicsit ..... néhany hónapig nem beszltümnk ... )hiba ívtam nem vette fel... a minap beszeltem vele .. és mikor kérdeztem ,hiogy megbocsájte azt mondta ,hogy nem hiszi hogy mukodne kettonk között ez a kapcsolat mert van valaki aki tetszik neki ... en pedig szoba se hoztam ez a nap ijesmit...

Nem tom mit tegyek , nagyon kedvelem mert nagyon kedves lány, és nagyon tetszik (nem fotomodel aki a cimlapokon van de nekem nem ertem miert de nagyon tetszik).

Szerintettek próbáljak meg még egyszer beszélni vele ? )hogy hátha osszejön a dolog ?

)bocsi a helyes írási híbákért (mostanában élég ritkán irok sjnos magyar karakterekkel és magyar szavakat :( )

2010. máj. 2. 10:26
1 2
 11/17 anonim válasza:

én csak azt szeretném kérni, hogy írd meg melyik egyetemre jársz. jó lenne tudni, hogy hol vesznek fel ilyen egyszerű gyereket ilyen gáz helyesírással. csak hogy az ismerőseim elkerülhessék.

a javaslat pedig, felejtsd el a lányt, menj le inkább egy falusi diszkóba ismerkedni, ott rendben lesz ez a szint hidd el.

2010. máj. 4. 09:54
 12/17 anonim ***** válasza:

Még jó, hogy azt mondta, az idióta barmok kerüljék el. Nektek az utolsó pár sor kimaradt az életetekből? "bocsi a helyes írási híbákért (mostanában élég ritkán irok sjnos magyar karakterekkel és magyar szavakat :( " Néha nekem is fájt, hogy miket írt, de hát ez van... :D Ne piszkáljátok.

Amúgy szerintem is kérdezz rá konkrétan szemtől szemben, hogy elkerüljétek a mellébeszélést. Lehet, hogy tényleg nincs neki más, azt csak úgy mondta. Sok sikert. :)

2010. máj. 4. 11:53
 13/17 anonim ***** válasza:
Már tudod a választ, hogy miért nem akar tőled komoly kapcsolat, mert mással szeretne össze jönni aki jelenleg neki tetszik. Nem érdemes ilyenkor foglalkozni az ilyenekkel. Haggyad a fenébe és keress olyat akinek te tetszel. Ez ilyen egyszerű
2010. máj. 4. 14:08
 14/17 A kérdező kommentje:
Sajnos nem ilyen egyszeru mert szeretem .... :-<
2010. máj. 5. 09:11
 15/17 A kérdező kommentje:

he utolso ha meg visszajosz kerlek ird meg azt is hogyan talalok olyat :( ?

eddig meg nem tapsztaltam hogy valaki oda lene ertem

pedig (szerintem elegge kedves vagyok, nem vagyok ronda (ez nem jelenti az elenkezojet ugy kozeputon valahol dde en nem tartom magam egyiknekese) , enn ellenere minden csaj csak baratkent konyvel el aki kezd mar nagyon de nagyon idegesiteniiiiiiiiiiiiiiiiii.................

2010. máj. 5. 16:36
 16/17 anonim ***** válasza:
Akár mit is érzel azt nem viszonozza, ezt te is nagyon jól tudod, mert képben van egy másik. Ilyenkor nincs mit tenni, hogy kerülni kell a társaságát főleg akkor ha reménytelenül szereted, mert úgy csak magadat áltathatod jó hosszú ideig. Az meg nem jó, ráadásul akkor lesz a legsz*rabb ha majd más karjaiba látod. Van az a mondás, hogy "sok hal van a tengerben", és ez így is igaz. Mindig jön egy másik, csak nem szabad görcsösen ragaszkodni semmihez és máris könnyebb. Légy mindig nyitott és ne legyél zárkózott még akkor sem ha csalódás ér. Nem úgy kell rögtön kezdeni a dolgot, hogy na most akkor én többet szeretnék mint barátságot. Hagyd magad mögött a múltat és előre tekints.
2010. máj. 5. 19:37
 17/17 anonim ***** válasza:
Ja az utolsó voltam
2010. máj. 5. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!