Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, férfiak! Ti komoly...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak! Ti komoly kapcsolatban/házasságban havonta mennyit mentek sörözgetni a haverokkal?

Figyelt kérdés

Mi az ami még normálisnak számít és mi az, amit már nem szabad eltűrni?

25/N és 27/F

2016. dec. 8. 16:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
30%
Semennyit, nem szeretem, igazából barátaim sem voltak mikor kapcsolatom volt. Néha összefutottam ezzel azzal beszélgettünk egy jót és ennyi.
2016. dec. 8. 17:20
 12/17 anonim ***** válasza:
10%

Ilyet sose csinálok.

De kérdés lényegét tekíntve, szerelmem is jöjjön velem.

Ha nem tud, vagy valami más van, helyzetfüggő., Akár heti több vagy épp egy évig nem.

2016. dec. 8. 17:31
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Én barátom hetente 1x szokott, általában azon a napon, amikor én edzésre megyek. Mivel én ilyenkor 10 körül érek haza, igazából egyáltalán nen zavar, úgyis csak zuhanyzok és alszok is. Lehet másnak ez is sok, szóval nem hiszem, hogy van normális szint. Ha téged nem zavar, akkor normális, ha zavar, akkor nem normális.

Olyat biztos nem tolerálnék, hogy megbeszélünk valamit, aztán lemondja, mert inkább sörözik. De így, hogy amúgy se csinálnánk semmit, nem látom benne a problémát.

2016. dec. 8. 17:39
 14/17 anonim ***** válasza:
78%

Havi pár alkalom.

Red Vixen azért nem megy sörözni, mert nincsenek barátai a tévképzetei miatt. Továbbá nem sört iszik, hanem LSD-zik, mert szerinte attól megvilágosodik. :D

2016. dec. 8. 17:53
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Mi a párommal mindketten havonta 3-4 alkalommal megyünk el iszogatni. Van amikor együtt, van amikor nem. Sosem volt ebből probléma, bízunk egymásban, ismerjük egymás barátait de hagyunk szabad teret a másiknak. Más beosztásban dolgozunk, van amikor ő dolgozik én meg elmegyek koncertre a barátaimmal. Tudja hol, kikkel vagyok, miért zavarná? De az is előfordult már, hogy ő ment el a haverjaival én meg addig nála maradtam, lezuhanyoztam, filmeket néztem, kockultam, nasiztam... mert éppen ahhoz volt kedvem. :) Megkell tanulni egymás nélkül is programokat csinálni, én fojtogatásnak érezném, ha nem mehetnék nélküle sehova...

19L, a barátom 24éves.

2016. dec. 8. 18:10
 16/17 anonim ***** válasza:
2 hetente pár órára összefutottunk sörözni. Eddigi kapcsolataimban így történt.
2016. dec. 8. 19:38
 17/17 anonim ***** válasza:
Válaszolok a kérdésre és lepontoztak 0%-ra, hihetetlen x))
2016. dec. 9. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!