Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti meg tudnátok szokni ezt?
Utolsó, sztem te nem tudsz szöveget értelmezni, mert kiforgatod itt a szavakat...
Senki sem azt mondta, h csak este 10 után kell beszélni és "üres semmiségeket". De ha naponta 1-2 órát besz=lnek telefonon, az igenis sok! Soha életemben nem beszélte sem a barátommal, sem mással órákig telefonon, nemhogy naponta. Bocsánat, de nagyon sok embernek erre tényleg nincs ideje, és a kérdezö erre panaszkodik.
Azt megértem, hogy rosszul esik, h egész nap nem jelentkezik, de hogy az 1-2 óra telefonálás miért kevés, azt nem értem...
"napközben, neten keresztűl.. de persze aki így vélekedik az tényleg csak arról fog tudni beszèlni, mert hiányzik belőle a kellő kommunikatív képessèg"
Ha neked munka közben, 3-5 perces szünetekben van kedved, időd és energiád magasröptű beszélgetéseket folytatni, akkor le a kalappal, nekem egyik sincs, pedig a kommunikációs képességeim kiválóak. De látom neked kommunikatív képességeid vannak, azt viszont én sem, tudom, mit jelent, lehet, valami szupererő :D
Kérdező, te pedig túlreagálod. Foglald le magad napközben, egyáltalán nem kommunikáltok keveset.
Nem tudom, én se beszélek egész napközben a barátommal, munkában tökig koszos, valószinűleg épp vállig kotor valami autóban, max akkor hivom fel, ha valami fontos és sürgős mondandóm van.
Viszont mi annyit beszélgetünk chaten minden este, amennyit csak tudunk. Ha 5-re ér haza, akkor 5-től, ha 8-ra ér haza, akkor 8-tól, éjfélig, mert akkor megy aludni. Nekem nagyon durva, hogy valaki szerint napi 1-2 óra beszélgetés még sok is :D (Mondjuk ha úgy nézem, hogy ez telefonálás, akkor tényleg sok, soha nem volt még 2 percnél hosszabb hivásom)
Az meg, hogy fent van facebookon... én otthon hagyom a gépem egész napra úgy, hogy meg van nyitva a fb, egész nap "online" vagyok elvileg, gyakorlatban meg rá se nézek általában késő délutánig. Meg este is úgy marad akkor is, ha épp tanulok/olvasok/akármi, attól még hogy valaki online van, nem 100%, hogy marhára ráér.
De nincs baj se azzal, ha valakinek elég pár szót váltani, se azzal, ha valaki egész nap a párjával foglalkozna, egy dolog tud baj lenni: ha 2 olyan ember van együtt, akiknek nem egyeznek az igényeik ilyen téren. Úgy tűnik, nálatok ez van. Vagy találtok kompromisszumot, vagy egyikőtök szenved, vagy szakitotok, ennyi lehetőség van kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!