Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel a kijelentéssel mit akar elérni?
Nem értem, mi a baj azzal, hogy valaki büszke arra, hogy elér valamit az életben, amit el szeretett volna már rég érni?
Tehát eléri a kitűzött célját?
Lehet, hogy irigy rád és emiatt támad téged. Lehet, hogy neki nem sikerült elérnie a célját, és emiatt lehet, hogy féltékeny rád.
Bár akkor kérdem én, milyen egyáltalán a ti kapcsolatotok?
3.: zavarja a baratodat hogy karriert szeretnel es nem elegedsz meg az o karrierjevel.
Az ilyen ferfiak csak akkor erzik magukat ferfinak, ha a masik onbecsuleset letirporjak, ha a masik az alarendelt es ok uralkodhatnak. Ahhoz nem eleg ferfiak, hogy a parjulat a terveikben tamogassak.
Szerintem kar egy ilyen ember mellett maradni, aki az energiajat a masik lehuzasabol kepes csak meriteni, de te tudod.
Fèltèkeny. Nem azt mondom, hogy rögtön vágd ki, de azt gondold vègig, hogy olyan emberrel akarsz-e együtt lakni, aki nem örül a sikereidnek, folyamatosan rombolni próbálja az önbizalmadat ès ahelyett hogy segìtene (lelkileg) csak visszahúz.
Egyèbkènt nekem is volt ilyesmi pasim, amikor látta, hogy nem akarom feladni a sulit -minden próbálkozása ellenére-, megpróbált hátráltatni.
Saját tapasztalatból mondom, hogy nem èrdemes hónapokat vesztegetni egy olyanra aki nem tud veled együtt örülni és hátráltat.
A mostani párommal 10 ève vagyunk együtt, idèn fejeztem be a sulit, de piszkál ès tol előre, hogy csináljam a következőt amìg megtehetem.
Köszönöm mindenkinek a véleményt.
Ez a pasi hátráltat engem, nem segíti az elõrejutásomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!