Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire jó BARÁT lennék? Miért csak barát?
Idén második alkalommal fordult elő velem ugyanez, és már őszintén szólva elgondolkodtam hogy mi lehet a probléma. Ennyire rosszul nézek ki? :S
25 éves srác vagyok, 18 évesen lett párom, együtt voltunk hat évet de vége lett. Azóta természetesen próbálok ismerkedni lányokkal. Az a furcsa az egészben, hogy nincs semmi probléma. Jól kijövök mindenkivel, azt mondják jó velem lenni, poénos vagyok, jól érzik magukat velem, stb stb, tehát elvileg minden stimmelne hogy komolyabb kapcsolat alakulhasson ki. DE
Én nem vagyok olyan, aki az első randin nyomul a lányokra, amikor úgy érzem hogy ott az ideje akkor lépek.
Itt következett be idén másodszor is, hogy a lány közölte: Ő csak barátként gondolta a dolgot...
Nem értem hogy mi a baj velem? Ha minden más stimmel, akkor miért nem lehet egy teljes kapcsolatom? :S Barátom sok van...
Én úgy vagyok vele, hogy akivel komolyabb kapcsolatot szeretnék, nyilván össze is szeretnék barátkozni vele, nem az első adandó alkalommal meg... Lehet hogy ezt értik félre a lányok? Vagy tényleg ennyire rosszul nézek ki?
Tényleg fogalmam sincs már, de nagyon elbizonytalanodtam. (Eddig ilyen problémám nem volt)
Egy kép, hátha segít:
Előre is köszi a segítséget, amennyiben lehet erre mit mondani...
Hát tehettél volna fel előnyösebb képet is:S
Nem tudom..olyan lányoknál kellene kezdeményezned,akinél érzed,h tetszel neki .:S:S bá lányoknál ezt nehéz megmondani,mert nagyon kis cslafinták.23N
12:28-as válaszadónak.
Először is köszi a választ.
Előnyösebb képet? Így nézek ki, ez van, akkor lehet h tényleg azzal van a baj. :)
Olyan lányoknál kellene próbálkoznom: mindkét lány örömmel fogadta el a meghívásaimat, elég egyértelmű SMS-eket írtam, hogy nagyon jól érzem magam Vele, sőt még azt is hozzátettem hogy hiányzik. Ezt már szerintem nem lehet félreérteni. Erre a válasz: Én is nagyon jól érzem magam veled. :) Hát... Nem tudom
Hamarabb lépj minthogy már barátként kezeljenek. Vagy az elejétől fogva legyen számukra is egyértelmű a célod, h nem csak barátozni akarsz. Én is jártam már így, bár nem rendszeresen. Ha túl sokáig vársz, 1 idő után bármennyire is jófej vagy és bírnak, már csak barát leszel. Onnan pedig nehéz lesz továbblépni...
"életművész"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!