Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan akadt rám ki a párom?
Ha a saját pénzedből megy a móka, akkor oké, ha a párod pénzét vered el és nem csinálsz semmi mást, akkor meg kicsit magadba kéne szállni. "mani-pedi" ez aranyos, szerintem jógázzál, vagy nyújtsál is, mert a kapcsolatotok más téren is megsínyli, ha a lábfejedet nem éred el. .)
30/f
És dolgozni mégis mikor dolgozol? Mert gondolom semmikor és pasid pénzéből jársz "mami-pedishez" (???) meg kávezgatni a barátnőiddel.. Akkor meg egy percig n csodálkozz, ha kiakad a pasid, helyében kivagtalak volna, mint azt a bizonyos macskát!
Szerinted van olyan itt, akk irigy lenne rad...? Ne nevetess, mire? Arra hogy eltartott vagy, a popsid alá van rakva minden, és egy férfitól függsz anyagilag, aki ha úgy dönt, hogy dobbant, akkor ott állsz csupasz seggel, hisz elment a pénzautomata. Nézzél már inkább magadba, azt a hibát soha, senkinek nem szabadna elkövetnie, hogy anyagilag teljesen függjön egy másik embertől.
Meg kéne erőltetned magad és szépen el kezdeni dolgozni, hidd el nem fog leesni a gyűrű az ujjadról!
Ez kizárt, hogy valós kérdés legyen.
Amúgy otthon főzöl, mosol stb?
Én csak azt nem értem, miért éreznek ilyenre késztetést egyesek.
Még ha igaz is, akkor sincs mire irigykednem.Nekem tartalmasabb az életem.
Kérdező, ha valós a kérdés, miért tűntél el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!