Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhanyagol a párom, nem közeledik felém. Ha nincs rajtam ruha még a fejét is elfordítja.5és fél éve vagyunk együtt. Mi lesz ebből? 22éves 40hkm a párom 42éves
Tök mindegy. A párod nem tekint rád nőként.
Ez lehet jobb, ha megszülsz, de valószínűleg rosszabb lesz. Az alakod megváltozott, 5-6 hétig vérezgetsz, 0-24-ben szoptatsz, és kisebb gondod is nagyobb lesz, mint hogy este szexdémonkodj a pasidnak.
Most fog kibukni a korkülönbség is, 42 évesen már nem lesz se türelme, se fizikuma, hogy este 4 óra alvás, 4 óra gyereksírás után dolgozzon.
És hiába idősebb nálad, simán elképzelhető, hogy már nem lát olyan vonzónak, mint 5 éve.
Az se mindegy, hogy te vagy az első komoly kapcsolata, vagy volt már házas és van gyereke. De egyik esetben sem a legjobb jel, ha rád se bír nézni! (Mondom ezt úgy, hogy terhes vagyok, most várom a 3.-at, tudom milyen a "kismama szex").
Az se jó jel, ha ezt nem tudjátok ketten megbeszélni, őszintén. Ha csak téged félt, akkor a testi közelséget nem utasítja el, és legeltetheti a szemét rajtad, elvégre a szerelmesek gyümölcsét hordod.
Én kívánom, hogy megoldódjon ez a probléma köztetek, bár őszinte kommunikáció nélkül nehéz lesz.
Sajnálom, hogy ilyen körülmények között várod a gyermeked, és azt is, hogy ennyire fiatalon kerültél ilyen helyzetbe.
2 dolog történhetett:
1.Kapuzárási pánikjában szedett össze,és most kezd lecsengeni,ès rájött,hogy "azért mégsem vagyok már 20 éves mit keresek én ő mellette aki a lányom lehetne? És mit csináljak egy gyerekkel,mindenki az unokámnak fogja nézni!"
2.Most van kapuzárási pánikja,nem akarja magát lekötni a gyerekkel + cikinek érzi hogy meghíztál és a szülés után striáid lesznek és lógni fog a melled.Rájött,hogy ő még nem élt eleget,menekülni akar tőled,hogy kipróbálja egy férfival,mert ő még nem csinált olyat.Itt a városomban is van egy középkorú bácsi,aki hasonlóan viselkedett(csak neki már egyetemista gyerekei vannak),és a felesége gyanakodott,hogy megcsalja és végül le is bukott a férfi szeretőjével.Tehát érthető hogy te el vagy foglalva a terhességgel,de titokban azért őrá is "rájárhat a rúd":D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!