Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » LÁNYOK! Mitöl változik/változo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LÁNYOK! Mitöl változik/változott meg a véleményetek?

Figyelt kérdés
Ha volt már olyan hogy egy fiú többször is próbálkozott de nemet mondtatok neki de aztán mégis igent mondtatok akkor miért változott meg a véleményetek? Végülis miért mondtatok igent ha régen nem volt...?
2010. máj. 1. 07:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
én akkor tudtam meg hogy fontos nekem amikor már nem érdekeltem (vagyis inkább csak úgy tett) eszembe jutottak a közös beszélgetések, hülyülések és ahogy udvarolt:) aztán rájöttem hogy én voltam a hülye amiért ilyen jó pasinak nemet mondtam:(:)
2010. máj. 1. 08:13
 2/5 A kérdező kommentje:
És mért mondtál nemeT?
2010. máj. 1. 08:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Könyörgött,hogy aludjak ott,valahogy nem engedett hazamenni éjszaka...ott aludtam nem volt semmi,aztán mégegyszer így volt,és reggel úgy rámmászott,hogy nem tudtam lerúgni magamról..Szex lett belőle.Aztán mégegyszer..Ő szerelmes volt belém,én meg nem.24N.
2010. máj. 1. 10:15
 4/5 anonim ***** válasza:

mert komolytalan voltam és nem vettem őt komolyan... azt hittem ez csak ilyen "cuki lány,udvarolok neki" dolog de tényleg szeretett és én ezt későn vettem észre:(:)

amúgy én voltam az első válaszoló is:D 17/L

2010. máj. 1. 10:16
 5/5 anonim ***** válasza:
mert megváltozott,más lett a stílusa,bátrabb lett.teljesen más ember
2010. máj. 1. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!