Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet egy lányt a legjoba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet egy lányt a legjoban felpörgetni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Hogy tudnám a barátnömet a legjobban felizzgatni?

Hogy neki is sokkal élvezetesebb legyen a szeretkezés.

2010. máj. 1. 00:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
extasy
2010. máj. 1. 00:07
 2/11 A kérdező kommentje:
Kérle titeket ne szivozatok normális válaszra várok.
2010. máj. 1. 00:10
 3/11 anonim ***** válasza:
71%
miközben hátulról pakolod, suttogj idegen női neveket a fülébe. Tuti rápörög a témára :D Te megrodeózhatsz :D
2010. máj. 1. 00:10
 4/11 anonim ***** válasza:
70%
Mindenkinek máshol van a leg érzékenyebb pontja.Sztem tudd meg hogy a bnődnek hol a leg jobb, és "arra a részre gyúrj"
2010. máj. 1. 00:13
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem például a nyakam a gyenge pontom, de egy kevés piát iszom már attól is jobban kívánom a szexet, jobban feltudok engedni. Jó ritmusos zene. Valami extrémebb hely (konyhapult, mosógép). De ez hangulatfüggő is.

Az a jó ha egy pasi úgy el tud lazítani, hogy fel se tűnt, hogy levetkőztetett. :)

22N

2010. máj. 1. 00:55
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Én az észrevételeim szerint a nyak és a fül csókolgatása amitől egy lány jobban felizgulhat és ettől jobban kívánhatja a szexet! A csók erőssége és lágysága helyzettől ritmustól függ.

Üdv: Válaszoló

2010. máj. 1. 01:49
 7/11 anonim válasza:
100%
nekemis a nyakam a legérzékenyebb pontom, de leginkább puha, lágy cirógatás jön be.A lényegszerintem h érezze h kívánod, de ne legyl túl mohó és ha már egy kicsit beindult, melegítsd be a melleit és a belső combját...
2010. máj. 1. 04:11
 8/11 anonim ***** válasza:
nemtudom, hogy horda vagy alis a csajod, de csak beírod hogy /sex és mehettek instázni a boz-out ba.
2010. máj. 3. 19:27
 9/11 anonim válasza:

Az előttem válaszolók között, olvastam egy olyat, hogy a lányok szeretik, ha fülét csókolgatják!

Igen, ez így van! Én magam is mondhatom, hogy ez tényleg izgató! A másik dolog, ami még nagyon jó, ha húzod a lányt egy kicsit, ezt a fiúk is szeretik, ha nem rögtön a lényegre térsz, hanem van egy kis előmenetele, simogasd sokat, puszilgasd, tudd meg hol vannak azok a pontok amik izgatásával nagyon beindul! :)

2010. máj. 3. 19:48
 10/11 anonim ***** válasza:
Elvileg a csókolózástól megjön a vágya,és beindul :)
2010. máj. 3. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!