Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom rlment táppénzre mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom rlment táppénzre mert fájt a háta de már korábban is elment táppénzre akkor másmije fájt! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2016. dec. 1. 22:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
gyökér vagy, kérdező
2016. dec. 1. 23:22
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem őt kérdezed?

Hallottam már olyan emberről, aki életében többször is volt táppénzen, és több betegséget is szerzett/elkapott élete során.

Te nem is ismersz ilyet??

Másrészt: mi közöd hozzá, hogy miért van táppénzen? Addig te tartod el?

Vagy csak szeretnéd bahogatni miatta?

Komoly kapcsolat lehet...

2016. dec. 2. 05:55
 13/17 anonim ***** válasza:
Mit tegyél? Te semmit, majd az orvos megvizsgálja, majd ír neki egy táppénzes papírt, amely papírt a párod átnyújt a munkáltatójának amikor dolgozni megy. Így megy ez a felnőttek világában :)
2016. dec. 2. 09:33
 14/17 anonim ***** válasza:
Szerintem a lelke fáj, hogy egy ilyen ostoba gyökér pcsa hárpia a barátnője, az produkálja a pszichoszomatikus tüneteket.
2016. dec. 2. 10:20
 15/17 A kérdező kommentje:
14-es Màs szemében a szàlkàt a sajàtjàban a gerendàt sem làssa meg na remélem magadra ismertél !
2016. dec. 2. 16:46
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy elnézem a stílusod én nem hogy táppénzre mentem volna a párod helyében,de még vagy 40 fokos lázzal is inkább bemennék dolgozni,csak minél kevesebb időt legyek veled.
2016. dec. 2. 16:53
 17/17 anonim ***** válasza:

Te be vagy rúgva, vagy mit szedtél, hogy ennyi baromságot össze tudsz ide hányni? :D :D

Sebaj, legalább bebizonyítottad, hogy tényleg olyan ostoba gyökér vagy, mint eddig is hittük, gratula :D

2016. dec. 2. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!