Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Szakítsak vagy ne?
Figyelt kérdés
6 éve vagyok együtt a most már vőlegényemmel. De sose volt egyszerű a kapcsolatunk, részben a körülmények miatt se. Múlt héten volt egy nagy veszekedésünk igazából semmiség miatt de nagyon fel lett fújva. Igazából nem is az volt a probléma hanem az hogy egyikünk se érzi hogy a másikkal akarja leélni az életét. Ő azt mondja erről neki a veszekedések miatt van ez az érzése. De ugyanakkor nem akarja feladni a kapcsolatunkat. Engem ez a bizonytalanság kikészít. És lassan ott tartunk hogy el kell dönteni merre billenjen. Ti mit tennétek?2016. dec. 1. 00:42
11/12 anonim válasza:
A helyes válasz az: "IGEN"... vagy a "NEM".
Tőlünk se fogsz értelmesebb választ kapni.
12/12 Költőnő? válasza:
De arról pl nem írtál, hogy jelenleg mit tesztek azért, hogy jobb legyen a kapcsolat, hogy megszűnjenek a veszekedések. A viták sztem normálisak egy kapcsolatban, de a veszekedések nem. Igazából ez nagyon is kapcsolatölő és ha ez konstans fenn áll, akkor talán érthető, hogy elbizonytalanodtok a közös jövőt illetően. Az sem mindegy, hogy miért vannak a veszekedések. Ahogyan az sem mindegy, hogy azért veszekedtek, mert alapból nem illetek össze, vagy ezt csak a veszekedések miatt érzitek így. Előbbi esetben sztem kár húzni az időt, utóbbi esetben érdemes dolgozni a kapcsolaton, hogy máshogy oldjátok meg a konfliktusokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!