Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy férfi szoba fogságba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi szoba fogságba tart egy nőt mert féltékeny az azt jelenti hogy nagyon szerelmes?

Figyelt kérdés
A párom nem enged sehova. Szerinte mindenki a fenekemet nézi , még a nők is. Ellenőrzi a telefonomat folyamatosan. Azt mondta ha megpróbálok elszökni akkor megszurkál. Ennyire szeret hogy fél elveszíteni? Vagy ez miféle jellem? Szociopata viselkedésre vall.
2016. nov. 30. 21:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Az én exem hasonló volt. Én sose mehettem sehova, mindig fel kellett hívnom ha kimentem a házból. Ha elmentem otthonról pl a boltba, de nem szóltam, akkor kaptam érte.

Ő kocsmába járt, bulizott stb.

Nem vehettem fel csinos ruhát sem. Ha a telefonomat nem vettem fel, de mondjuk visszahívtam egy fél perc múlva akkor már elhordott mindenféle knak, mert hogy ki tudja mit csináltam.

Megcsalt! Sokszor! Három nőről biztosra tudok.

7évig tűrtem ezt! Ne legyél bolond mint én, hagyd el minél hamarabb!

Ez nem szerelem, se nem szeretet. Szimplán csak nem normális a srác, kell neki egy "kutya". Sajnos sok ilyen pasit ismerek, de az ilyeneket messziről kerülni kell!

Ja és ezek mind jól szituált, rendesen dolgozó, normális emberek külsős szemmel.

2016. nov. 30. 22:47
 12/21 A kérdező kommentje:
Nincs senkim. Az évek alatt minden barátomtol eltiltott. A szüleimmel miatta nem beszélek.
2016. nov. 30. 22:48
 13/21 A kérdező kommentje:
Engem is sokszor ri...ancozik. Azt mondja megcsal hogy büntessen.
2016. nov. 30. 22:55
 14/21 A kérdező kommentje:
Nincs olyan gyógyszer ami megbolonditja az embert ennyire? Lehet szed valamit
2016. nov. 30. 22:56
 15/21 anonim ***** válasza:
Szia! Egy szihopali, szerintem ez nem szerelem, birtokási vágy. Egyébként lehetnek érzelmei, de ez a viselkedés beteg elmére utal. És minél tovább vagy vele, annál nehezebb lesz úgymond megszabadulnod tőle. Viszont a viselkedése lehet valaminek az oka, valami régebben történhetett vele, esetleg gyerekkorában, és ezért így cselekszik, vagy csak alapból ilyen. Én lépnék, mert ez így nem csinál egy igazi és normális férfi.
2016. nov. 30. 23:03
 16/21 anonim ***** válasza:

Ez nem párkapcsolat, hanem rabszolgatartás.

De kamugyanús, mert ilyen buta ember nem létezik!!! :)

2016. nov. 30. 23:46
 17/21 anonim ***** válasza:
Amúgy az ilyen ember a biztonságot akarja. Mint a csecsemő az anyjához, úgy ragaszkodik hozzád. De ebben nincs szeretet. Csak kihasznál téged, mert a biztonság érzetét nyújtod számára.
2016. nov. 30. 23:48
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem tök mindegy neked, milyen jellemre vall, ha egyszer halálra fog szurkálni?!?!

Vagy miközben a májadban forgatja a konyhakést, akkor neked megnyugtató lesz a tudat, hogy csak azért teszi, hogy másé se legyél, mert szeret?!

Inkább azon gondolkodj el, milyen jellem az, aki egy ilyen kapcsolatban megmarad, és szül egy ilyen alaknak egy gyereket.

Azért nem dolgozhatsz, mert akkor tőle függ a teljes léted. Ő etet, ő ad fedelet a fejed fölé, az van, amit ő mondd.

Azért szeparált el a barátaidtól és a családodtól, hogy bármit is tesz veled, sehová se tudj menni. Akár minden nap véresre verhet, és megerőszakolhat, akkor sincs pénzed és lehetőséged, hogy elmenekülj. Tűrnöd kell.

Azért akart gyereket, mert tudja, hogy gyerekkel elmenekülni még sokkal nehezebb lesz, és az az utolsó szintje annak, hogy bebiztosítsa azt, hogy bármit is tegyen veled, te tűrjél, mert a gyerek élete is a tét.

És az a kérdés, hogy milyen lábtörlő, akaratgyenge nő az, aki életet választ magának, és nem vágja ki a pasit, mikor ez az egész elkezdődött.

Még mindig abban dagonyázol, hogy azért ilyen, mert fülig szerelmes beléd. Nem. Azért ilyen, mert egy szadista, akinek kell egy bábu, amivel bármit büntetlenül megtehet, és kiélheti rajta a szadista hajlamait.

Ha valakit szeretsz, azt nem bántod.

Te csak egy rabszolga vagy, és semmi más. Egy házi játékszer.

Amíg nem talál egy fiatalabb, jobb játékszert, mert akkor gyerekkel együtt fog téged utcára tenni, bűntudat nélkül, és fillér nélkül. Ha rendszeresen félrekefél, akkor csak idő kérdése.

Természetesen hiába ad bárki, bármilyen tanácsot, mert úgysem fogadod meg, ahhoz pedig túl gyáva és gyenge vagy, hogy bármit is tegyél. Úgyhogy szépen mosolyogj, örülj, ha nem ver meg, és várd ki, amíg ő vet véget ennek a játéknak. Ki fog dobni, és szabad leszel, csak ki kell várnod. Ha nem ingerled fel, nem nyír ki, csak utcára tesz a gyerekkel.

2016. dec. 1. 07:39
 19/21 anonim ***** válasza:
50%

Sokszor dobálóznak emberek a pszichopata dologgal. Pedig Nagyon kevesen vannak. A pszichopaták ritkán agresszívek ennyire nyiltan. Sőt, éppen hidegvérűek. A pszihopata nem tiltaná el a nőt semmitől, viszont ha megtudná, hogy félrekefélt, hidegvérrel megszurkálná, fenyegetőzés nélkül, miközben azt gondolná, hogy joggal tette mentezt.

A kérdésben szereplő pali egészen egyszerűen egy agresszív állat. Noha nem fog tetszeni sokaknak, de a kérdező is sáros ebben az ügyben. Ne elég, hogy nem vett tudomást a kapcsolat kezdetén arról, hogy az ominózus úriember nem tud uralkodni magán, hanem még gyereket is szült neki. Hagyta hogy elszigetelje a családjától(!!) is. Ha ez nem lenne elég, most sem az a kérdés számára, hogy el kellene hagyni az agresszív és valószínűsíthetően ostoba pasast, hanem az, hogy a viselkedése a szerelem jele-e vagy sem...

Természetesen nem a szerelem jele. Természetesen , és főleg minél előbb meg kell szabadulnod ettől az embertől.

2016. dec. 1. 08:10
 20/21 anonim ***** válasza:
Anyaotthon, vagy koporsó. Választhatsz, én már felakasztottam volna magam, gyerek ide vagy oda...
2016. dec. 1. 09:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!