Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Hogyan bocsássam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Hogyan bocsássam ezt meg a barátomnak?

Figyelt kérdés
6 éve vagyunk együtt, állítólag nagyon szeret engem, mindent megad nekem, stb. De megtudtam hogy a hátam mögött flörtölgetett meg turbékolt más csajokkal, amikor a haverjaival ment valahova. Én rá se tudok nézni más pasira, nemhogy ilyet tenni... Bocsánatot kért, de én mégis feszült vagyok emiatt és úgy érzem elárult. Hogyan lépjek túl ezen?
2016. nov. 29. 09:36
 1/9 anonim ***** válasza:
51%
6 ev utan meg csak turbekol, 8 ev utan mar elfogad telefonszamokat, 10 ev utan el is megy veluk randizni, 10 + par honap aztan mar meg is d****a oket. De akkor is teged fog szeretni, es neked mindent megadni. Csak mellette sz**ba se nez. De ez tok oke, hiszen szeret teged!
2016. nov. 29. 09:42
 2/9 anonim ***** válasza:
60%

Ezt sehogy.

Értem én, hogy 6 év az mégiscsak 6 év, de most őszintén: a megcsalás nem ugyanúgy megcsalás akkor is, ha 6 éve vagytok együtt, meg akkor is, ha csak 2 hónapja?

Vagy így akarod leélni az életedet, hogy a pasid rendszeresen mást d*g? Mert ne hidd, hogy majd most varázsütésre megváltozik!

2016. nov. 29. 09:50
 3/9 anonim ***** válasza:
55%
Flörtölj te is más pasikkal.
2016. nov. 29. 09:54
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
2, nem írta, hogy dugja is a csajokat. csak flört van.
2016. nov. 29. 09:55
 5/9 anonim ***** válasza:
Ahogy elnézem a dolgokat, 6 évente cseréld le a pasikat. Addig talán, nem csalnak meg.
2016. nov. 29. 10:35
 6/9 anonim ***** válasza:
85%

Minden ember más, változó, hogy kinek mi fér bele, és kinek mi számít megcsalásnak. Nekem van olyan vallásos lány ismerősöm, akinek a párja facebookon flörtölt. Csak és kizárólag üzenet formájában, de ott minden ment az égvilágon hogy mit csinálna vele. Soha nem csalta meg, legalábbis a beszélgetés is ezt igazolta, mert végigolvasta a lány az utolsó betűig, és sose írták de jó volt veled. Végig feltételes módba ment a dolog, mi lenne ha...

És ez elég volt arra, hogy elhagyja, nem azért mert mi van ha ezek után megcsalná. Rég megtehette volna, adott lett volna a szituáció, mégis csak elméleti fantázia szinten maradt a dolog. Egyszerűen az zavarta, hogy más lánnyal ilyen szinten flörtöl írásban, neten keresztül, és mire fel ha őt szereti, minek ír neki olyanokat hogy mit tudna vele tenni ha nem lenne barátnője...

Szóval erre a kérdésre, nem lehet jó választ adni, itt nincs jó válasz. Te képviselsz egy értéket, kialakítottál róla egy képet magadban, és csalódást okozott neked. Az, hogy ezek után te még tudsz-e bízni benned, és szeretni, ez rajtad múlik.

Te itt most kíváncsi vagy a véleményünkre, hogy megerősítést nyerj, vagy a szakítás vagy a megbocsátás irányába, nem tudhatjuk melyik felé hajlasz.

De szerintem ez az a kérdés, amiben egy kívülálló véleményét se szabad nézni, csak is kizárólag az számít, hogy te benned ezek után mi játszódik le, és mit szeretnél ezek után :)

2016. nov. 29. 10:38
 7/9 anonim ***** válasza:
68%

Én nem vagyok ilyen szigorú a flörtöléssel kapcsolatban. Sok férfi ismerősöm van, akik szinte minden nőneművel flörtölgetnek picit, akár még a párjuk jelenlétében is, de nem csalnák meg. 30 éves kapcsolatokat látok, ahol a férfi flörtölget (pl. velem is tette már több ízben), de ennél tovább nem megy. (Valószínűleg tudnánk róla a baráti körben, itt mindenki tud mindenkiről mindent.)

Ez nálam olyan "amelyik kutya ugat, az nem harap" effektus. A flörtöléstől érzi magát férfinak, aztán azt az energiát a párkapcsolatában éli ki - ettől a kapcsolat mindig friss és lángoló marad, már több mint 30 éve.

Nem állítom, hogy törvényszerű, hogy így kell lennie. Bizonyára vannak olyanok, akik tovább is mennének a flörtnél. De ez teljesen egyénfüggő. Számomra a flört nem a megbocsátandó kategória, pláne nem szakítóok.

2016. nov. 29. 10:48
 8/9 anonim ***** válasza:
56%
Más az a flörtölés, hogy pl munkahelyen minden nap össze vannak zárva az emberek és pár poént elejt a nőnek, mintha flörtölne, de nem történik semmi, csak múlatják az időt, ugye munkahelyen elég unalmas tud lenni. Megint más dolog, ha buliban flörtölget, vagy ha neten irogat nekik. Ez a verzió nekem nem férne bele. Ez azt jelenti, hogy nem igazán szerelmes beléd, ha adódna egy olyan alkalom simán engedhetne neki. Hosszú távon úgyse lenne ez boldog kapcsolat, és a bizalom is elveszett, régen rossz már ez az egész.
2016. nov. 29. 12:03
 9/9 anonim ***** válasza:

hogy le lett szavazva a 6os válaszoló. :D pedig szerintem korrekt válasz.

én ezért már szakítanék.

ha már akkor ilyen flörtölgetős lett volna, amikor összejöttünk, tehát nem egyszeri vagy kétszeri eset lenne, hanem ő alapvetően ez a típus, akkor nem biztos hogy szakítanék vele, elvégre tisztában voltam ezzel, elfogadtam amikor összejöttünk. az más kérdés, hogy a valóságban nem jönnék össze ilyennel, mert zavarna.

ha az én barátom flörtölne lányokkal, az aggasztó lenne, mert soha nem flörtölt lányokkal, akkor se amikor még nem jöttünk össze, mert nem érdekelte őt egyik se. csak azzal foglalkozott, akivel akart is valami komolyat. tehát ha elkezdene flörtölni lányokkal, azt feltételezném hogy akar tőlük valamit, nem csak játék és szakítanék.

2016. nov. 29. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!