Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voguelilias kérdése:

Miért hiányzik ennyire?

Figyelt kérdés
9 hónapja vagyunk együtt a barátommal és kiderült, hogy a szülei kapcsolata megromlott és haza költözött, hogy lelki segítség legyen az apukájának. 3 nap alatt láttam láttam ugy 2 órát. Olyan érzésem van mintha többé nem lenne pedig van és lesz is de rettenetesen hiányzik. És mielőtt elment együtt sírtunk és elmondtuk egymásnak, hogy szeretjük egymást.Lelkileg megviselt mert ő a szerelmem és egyben az EGYETLEN barátom is.Barátaim sincsenek, hogy legalább velük lehetnék. Nagyon rosszul érzem magam... :\'(
2008. okt. 5. 21:12
 1/2 anonim válasza:
Az teljesen természetes dolog hogy hiányzik mert szerelmes vagy belé. Én 2 éve vagyok házas és ha a feleségem dolgozik akkor még mindig ugyanugy hiányzik mint az elején mikor még nem laktunk együtt és haza kellett vinnem este. Ez teljesen normális két olyan embernél akik egymást szeretik. Nem ezen agyalj hanem majd azon mikor már nem hiányzik.
2008. okt. 6. 10:25
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen ebben igazad van, hogy akkor van a baj ha már nem hiányzik. De mégis nagyon rosszul viselem. De talán néhány hét múlva vissza költözik hozzánk,és remélem, hogy akkor nagyon boldog leszek sőtt biztos vagyok benne!!
2008. okt. 6. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!