Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítani szeretne velem? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítani szeretne velem? Mit csináljak? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Majdnem fél éve vagyunk együtt...A héten valamelyik nap beszéltünk utoljára,akkor is olyan furcsa volt...Délutános, nem nagyon beszélünk most...annyit mondott mielőtt elment, hogy beszélni szeretne majd velem,minél előbb...Nem tudom, mit akarhat...:S...Viszont semmi rosszat nem csináltam, nem csaltam meg meg semmi:S...Szerintetek? Remélem nem szeretne szakítani velem:(
2010. ápr. 29. 18:14
 1/5 A kérdező kommentje:
Lány vagyok, 18, ő 20
2010. ápr. 29. 18:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Lehet kihűlt a dolog,vagy más vkibe szerelmes..De az is lehet h problémája van :S Szorítok h az utóbbi legyen :)
2010. ápr. 29. 18:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Vagyis nem ugy értem h jó lenne ha problémája lenne hanem h ő is szeret s nem csal meg..mert ált akkor viselkednek igy...
2010. ápr. 29. 18:19
 4/5 A kérdező kommentje:

Én is remélem:$

És köszönöm a választ:)

2010. ápr. 29. 18:19
 5/5 anonim válasza:
Velem is ilyen szitu volt h furcsán kezdett viselkedni aztán meg azt mondta h beszélni akar velem és igen a szakítást beszélte meg:S bár ha ti már majdnem fél éve 1ütt vagytok akk talán nem ezt akarja mondani sztem nem fog veled szakítani nyugi beszéljétek meg a dolgokat :)
2010. ápr. 29. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!