Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek a mostani párkapcs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a mostani párkapcsolatok hány %-a alapszik tiszta érzelmeken, szerelmen, bizalmon, tiszteleten, szereteten? Ti sokszor találkoztatok ilyen kapcsolattal? Volt ilyen kapcsolatban részetek?

Figyelt kérdés

2016. nov. 19. 23:12
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
86%
Kb.2%. Én most tartós kapcsolatra,tehát a régebben fennállókra gondolok. A kezdeteknél azért optimistább lennék. Az alacsony százalék indoklása: Minden 2.kapcsolat válással végződik, tehát 50% azért esik ki, mert a válást meg kell hogy előzze egy hosszabb-rövidebb boldogtalan időszak, de akkor ugye még kapcsolatban vannak. Tehát maradt 50%. Ebből lejön, aki közös hitel, vagyon stb.miatt nem válik, aki szerint nem lehet válni, hisz közös gyerek van, a megszoktam már, úgyse akadna jobb típusúak, a mit szólna a család, szomszéd stb., illetve azok, ahol az egyik fél ugyan rommá csalja a másikat, csak elég ügyesen csinálja ahhoz, hogy ne bukjon le. Itt az én értékrendem szerint szeretetről, pláne tiszteletről nem beszélhetünk. Nos, abban talán egyetérthetünk, hogy a fent említett kapcsolatok nem a tiszta szeretet miatt maradnak fent. Én leginkább ilyeneket ismerek. 50párból talán találnék egyet, amelyikre egyik se igaz. Az utolsó kérdésed nem értem. Ha múlt idő, akkor nagy eséllyel előbb-utóbb valamelyik hiányzott, különben jelen lenne. (Kivéve persze, ha elhunyt a másik fél, de talán ez a ritkább.)
2020. márc. 17. 00:44
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Sokadik kapcsolat után megtaláltam a párom akivel ezek teljesülnek.
2020. márc. 28. 22:55
 13/22 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem nagyon kevés ilyen kapcsolat van. Inkább megszokásból van együtt a legtöbb pár, vagy anyagi érdekek miatt, esetleg félnek a változástól. Van azért kivétel, de szerintem ritka.
2020. ápr. 18. 23:18
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

A környezetemben alig van ilyen, talán 2-3 párt tudnék mondani, de ők is még az elején vannak a kapcsolatuknak.

Mi a barátommal 5 éve vagyunk együtt töretlenül, mi is és a környezetünk is azt mondja, hogy mi vagyunk a 100-ból 1 pár, aki fiatalon jött össze és 100%,hogy együtt is maradunk már, plusz minden harmóniában van köztünk,imádjuk egymást a mai napig.

23L

2020. jún. 19. 23:23
 15/22 anonim ***** válasza:
81%

Figyi. A nőknek nem ugyanazt jelenti a szeretet mint a férfiaknak. Máshogy működnek, és ez így van jól. Tanulj meg férfiasan szeretni, mert a nőies nők attól lesznek/maradnak szerelmesek.

A pénz pedig csak annyit számít, hogy el tudj tartani egy családot tisztességesen.

2020. jún. 20. 01:39
 16/22 anonim ***** válasza:
77%

Nem sok. Baràti körben vannak hosszabb kapcsolatok, a legstabilabb 12 éves, én őket valóban boldognak làtom. A többieké 2-5-8 éves kapcsolat, még nem tudni mi lesz velük. Az egyik pàr most, 6 év utàn ment szét. Rokonom alig 2 éves kapcsolatban van, 23 éves, de màr most mennek a veszekedések, mert a csaj nagyon erőlteti a gyerekvàllalàst, a pasi viszont nem akar. màsik Rokonomék 7 év szar hàzassàg utàn szakítottak.( össze vissza csaltàk egymàst, veszekedtek)

Mi 10 éve vagyunk együtt, 8,5 éve hàzasodtunk❤️Nemrég fogadtunk örökbe egy kutyust🐾 Boldogok vagyunk együtt😊 34/N 31/F

2020. jún. 28. 15:28
 17/22 anonim ***** válasza:
53%
Én ebben azokat tartom kompetensnek, akik lehúztak már 20 évet együtt.
2020. júl. 5. 13:08
 18/22 anonim ***** válasza:
0%
0%
2020. júl. 22. 10:01
 19/22 anonim ***** válasza:
69%
Hat nem 0% de nullára kerekíthető :D
2020. júl. 22. 18:04
 20/22 anonim ***** válasza:
72%
Nem tudom hány % de nagyon-nagyon kevés, ez biztos.
2020. júl. 22. 22:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!