Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Segitseg mert ebbe beleorulok!?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segitseg mert ebbe beleorulok!?

Figyelt kérdés
en es a parom 2 eve elunk egyutt van egy kozos gyerekunk! a problemam az hogy miota szultem a parom teljesen elhidegult tolem! nem akar kozeledni se-ha egyuttletre kerul a sor mindig azt varja hogy en legyek a kezdemenyezo! MINDIG!mind a 2en megcsinaltuk egymasnak oralisan es elvarja hogy en mindig csinaljam! ebbe ami zavar az az hogy tudom hogy a volt felesegivel ez ment...neki csinalta,nem talalt ki mindig valami kifogast..csak velem teszi ezt! a kozos gyermekunkel is ugy banik neha mintha nem is az ove lenne..ha kicsit siros ( 6 honapos ) mar minden rossznak elhordja,nem egyszer kellett megallitsam abba hogy ne hogy hozza usson a gyermekhez....neki az elozo hazassagabol van ketto,nagyok es ok akik tenyleg a nagy szajuke megerdemelnek az apai pofont nekik semmit nem csinal..mindig csk jot mond roluk..(pl nezd meg mijen szep,hat nem szepek..stb ) a kozos gyermekunkrol meg ijesmiket nem mond ami igenis zavar! sokat gondolkodtam mar hogy ott akarom haygni..de fenyeget hogy elveszi tolem a gyermekunket! nem birom mar igy tovabb

2016. nov. 18. 15:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

9-re.

Talán azért nem érti senki, mert más megnézi, hogy kivel jön össze, kinek szül gyereket, és nem hisz el minden hazugságot?

Egyedül te tehetsz arról, hogy egy ilyen párod van, és arról is, hogy nem tudsz kiszabadulni ebből a helyzetből.

Nem is értem, egyáltalán miért álltál vele össze...

A leírásodból nekem nem az jön le, hogy jó apa lenne, te is írod, hogy a nagy gyerekeit nem tudja nevelni. Ez neked nem volt intő jel?

Mintaférj se lehet, ha veled kitárgyalja, hogy mit műveltek az exével az ágyban! És valamiért csak szétmentek...

Szedd össze magad, és változtass! Beszélj a szüleiddel, hogy hazaköltözhetsz-e, vagy keress egy anyaotthont, nézz a gyereknek bölcsit, és keress egy munkát, amiből kapsz valami pénzt!

Annak nincs értelme, hogy türelmesen kivárod, hogy egy pillanatban odaver a babának, és agyonüti, vagy te kapsz pár pofont, mert nyaggatod a szex miatt.

2016. nov. 18. 16:07
 12/15 A kérdező kommentje:

elore nem volt ijen,ereztette hogy szeret,hogy fontos vagyok stb...az is mgfogott benne amijen jol bant az elso ket gyerekevel..szereti oket..

de nem tudom hogy az en fiamot miert nem! pedig tiszta apja, le se tagadhatja!!

2016. nov. 18. 16:14
 13/15 anonim ***** válasza:

Számoljunk egy kicsit. 6 hónapos a gyermek. 9 hónap történt a szülésig. Az 1 év, 3 hónap. Ez azt jelenti, hogy még egy éve sem éltetek együtt, amikor gyereket vállaltatok. Én ezt soha az életbe nem fogom megérteni...

Az emberek az első 3-8 hónapban nagyon szépen tudják palástolni valós mivoltjukat. Intő jelek, "vörös zászlók" mindig vannak, ott suhantak el a fejed felett, csak épp nem vettél tudomást róluk.

Mit lehet tenni? Ha én volnék a helyedben, leülnék vele beszélni, és elmondanám őszintén hogy mi bánt, mi zavar. Szeretnéd ha változtatna rajta. Ha nem változtat, akkor pedig elhagynám. Esetleg hazaköltöznék, szülők biztosan tudnak segíteni, és ha van rá mód/lehetőség, keresnék munkát.

2016. nov. 18. 16:23
 14/15 anonim ***** válasza:
#13, gondolod, hogy azért akarja a pasi megütni a fél éves gyerekét, mert eddig senki nem ült le vele beszélgetni, és nem magyarázta el neki szépen, hogy őt ez zavarja? Szerinted normális, értelmes felnőtt embernek meg kell, nem normális vadbaromnak pedig meg lehet magyarázni, hogy csecsemőt nem verünk agyon? Általában én is a megbeszélés híve vagyok, de ebben az esetben nem sok reményt látok erre.
2016. nov. 18. 18:06
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem értem miért gondolod,hogy elveszi a gyereket, mikor idegesíti.Amúgy is az anyának itélnék.Nagyobb baj, hogy félsz tőle és félsz cselekedi...pedig ez semmi jóra nem vezet ha vele maradsz. A pénz fontos, de a nyugalom fontosabb.
2016. nov. 19. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!