Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segitseg mert ebbe beleorulok!?
9-re.
Talán azért nem érti senki, mert más megnézi, hogy kivel jön össze, kinek szül gyereket, és nem hisz el minden hazugságot?
Egyedül te tehetsz arról, hogy egy ilyen párod van, és arról is, hogy nem tudsz kiszabadulni ebből a helyzetből.
Nem is értem, egyáltalán miért álltál vele össze...
A leírásodból nekem nem az jön le, hogy jó apa lenne, te is írod, hogy a nagy gyerekeit nem tudja nevelni. Ez neked nem volt intő jel?
Mintaférj se lehet, ha veled kitárgyalja, hogy mit műveltek az exével az ágyban! És valamiért csak szétmentek...
Szedd össze magad, és változtass! Beszélj a szüleiddel, hogy hazaköltözhetsz-e, vagy keress egy anyaotthont, nézz a gyereknek bölcsit, és keress egy munkát, amiből kapsz valami pénzt!
Annak nincs értelme, hogy türelmesen kivárod, hogy egy pillanatban odaver a babának, és agyonüti, vagy te kapsz pár pofont, mert nyaggatod a szex miatt.
elore nem volt ijen,ereztette hogy szeret,hogy fontos vagyok stb...az is mgfogott benne amijen jol bant az elso ket gyerekevel..szereti oket..
de nem tudom hogy az en fiamot miert nem! pedig tiszta apja, le se tagadhatja!!
Számoljunk egy kicsit. 6 hónapos a gyermek. 9 hónap történt a szülésig. Az 1 év, 3 hónap. Ez azt jelenti, hogy még egy éve sem éltetek együtt, amikor gyereket vállaltatok. Én ezt soha az életbe nem fogom megérteni...
Az emberek az első 3-8 hónapban nagyon szépen tudják palástolni valós mivoltjukat. Intő jelek, "vörös zászlók" mindig vannak, ott suhantak el a fejed felett, csak épp nem vettél tudomást róluk.
Mit lehet tenni? Ha én volnék a helyedben, leülnék vele beszélni, és elmondanám őszintén hogy mi bánt, mi zavar. Szeretnéd ha változtatna rajta. Ha nem változtat, akkor pedig elhagynám. Esetleg hazaköltöznék, szülők biztosan tudnak segíteni, és ha van rá mód/lehetőség, keresnék munkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!