Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mihez kezdjek a párommal?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mihez kezdjek a párommal? Vele vagy nélküle?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk együtt, Ő 33 én 26 éves vagyok. Alapvetően egy rendes ember, jóképű, szellemes, dolgozik, nem iszik, nem dohányzik, családcentrikus, stb. Viszont az ágyban csapnivaló, és az is csak nagy ritkán... Ezerszer próbáltam Vele megbeszélni, hogy ez így nekem nem igazán jó, változtasnuk valamit, 1-2 hétig más, utána ismét ugyanaz. Mára már ott tartok, hogy nincs is kedvem lefeküdni Vele, mert úgyis szörnyű lesz. Pedig a tőlem telhető dolgokat én is bevetettem, de sajnos az sem volt még elég.

Egyszerűen képtelen vagyok döntést hozni, néha ezt, néha azt gondolok, pro és kontra érvek, biztonság és család vagy normális szexuális élet...

Volt már más is ilyen helyzetben? Kérlek, ha van hasonló tapasztalatotok, osszátok meg velem!

2008. okt. 5. 18:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Sajnos voltam hasonló helyzetben! Eleinte tök jó volt minden, aztán egyre kevesebb dolgot csinált, utána már szinte én csináltam mindent, én kezdeményeztem, ő meg csak feküdt..aztán már ez sem. Pedig elhiheted, én is bevetettem az összes női trükköt. Majd kiderült, hogy van még vkije...Ez még ok. Aztán elkezdtem keresgélni az interneten, tudtam a jelszavait. Elég gáz dolog, de muszáj volt. És legnagyobb megdöbbenésemre rátaláltam, hogy fel van regisztrálva egy meleg oldalra, és hát találtam is tőle egy hirdetést, hogy vállal fiúkkal is ezt-azt. A mai napig nem is akarok inkább erre gondolni, mert hányingerem van. Amikor a fejéhez vágtam, könyörögtem neki, hogy legalább csak azért mondja el valóban így van, mert nem akarok vmi betegséget elkapni. Undorító. Persze ezzel nem azt állítom, hogy minden ilyen eset hátterében ez áll, csak nekem ez volt! Azóta megismerkedtem egy bi sráccal, és azt mondta meglepődnének a nők, ha tudnák, hány pasi ilyen. Lehet bi, vagy totál meleg. Csak nem vállalják fel, vagy próbálják elterelni még saját maguk elől is. És a "legviccesebb", hogy egy nagyon kemény férfi volt. Nem az akire, azt mondanád, hogy na, ő tuti meleg!!! Sajnos vannak ilyenek....De remélem a te esetedben nem ez áll fenn, és megoldódnak a problémáid
2008. okt. 5. 18:18
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ! Szerintem nálunk biztosan nem ez a gond, de a 3. személyre már én is gondoltam, főleg, hogy kb. fél éve bónuszba még merevedési problémák is adódtak....
2008. okt. 5. 18:22
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ugyanolyan fontos mindkét dolog.Mert nem hiszem,hogy letudnád élni az életed jó szex nélkül!előbb-utóbb megcsalás lenne a vége.én a helyedben egy jó ideig abszolut nem kezdeményeznék nála,mégcsak nem is hoznám fel a szextémát.és ha úgy látod,h.még 1hónap után is bírja szex nélkül,akkor sajna vagy egy harmadik van a dologban vagy már nagyon kiégett!és ha nem bírná már szex nélkül,és kezdeményezne nálad,akkor igenis simogasson,becézgessen,tegyen ki magáért és ne csak durr bele!ne hagyd magad,és ne add magad könnyen meg,mert akkor megint ugyanott lyukad ki a dolog és kezdheted előlről..

Sok sikert!

2008. okt. 6. 02:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Én is hasonlókra jutottam, tehát megfogadom a tanácsod mindenképpen...
2008. okt. 6. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!