Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem gyerekes, ha valaki húsz éves kora után is igényli a mikuláscsomagot?
majd tőlem mindenki megkapja a mikuláscsomagját!
Üdv: közterület-felügyelő
26 évesen én a mai napig kapok csomagot anyukámtól - nagyimtól meg még anyukám is kapott idáig. (Sajnos mostanra túl beteg az ilyesmihez. :( )
Én is ugyanígy készítek páromnak, sőt, amíg barátokkal laktam együtt, nekik is mindig. Senki nem hal bele egy kis plusz kedvességbe, még ha náluk nem is szokás az ilyesmi. :)
Attól függ milyen értelembe igényli! Követeli, hisztizik érte vagy csak közölte hogy ő szereti ezt a hagyományt? Ha normálisan mondta hogy szeretné tartani akkor nem gyerekes, csak benne él a gyerek én, ami kell egyébként, különben az emberből kihal minden játékosság, jókedv!
Mi is adunk egymásnak ilyenkor csokit, apróságot, sőt sokszor csak úgy, szerintem ha a másik fél szeretné tartani, akkor nem hal bele senki egy csokimikulásba, tábla csokiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!