Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülye p*csának kéne éreznem magam, attól ha szeretem ha sok pasi vesz körbe?
A párom nagyon féltékeny mióta gyárba dolgozom. Igen sok ott a pasi, és én vagyok a legfiatalabb nő. Sokukkal beszélgetek, de már az elején leszögeztem, hogy nekem van párom, szóval senki semmit ne akarjon tőlem. Nem is azért jönnek oda. Sokszor rossz a gép, és akkor muszáj hívnom szerelőt, néha többen is oda jönnek, van hogy a műszakvezető meg a főnök is, én meg bírom, ha sokan körbe vesznek, és igen sok a jó pasi nálunk, de ez nem azt jelenti hogy megcsalom a párom. Hűséget fogadtam és nem vakságot. Komolyan ribinek kéne éreznem magam, hogy jól érzem magam sok pasi között? Csak mert a párom már féltékenységi rohamot rendezett és elmondott mindennek.
22N
"Ezt csak gondolom."
És szerinted a párod - ha tényleg jól ismer - nem látja rajtad azonnal? Ha komolyan vesz téged és a kapcsolatotok akkor simán látja rajtad, bárhogy rejtegeted is. És ilyesmit látni nagyon rossz, főleg, hogy még őt állítnád be hibásnak...
Egy másik kérdés alatt jól kifejtette ezt valaki a kérdés szinte mondatos kielemzésével. Kár, hogy törölték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!