Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez több mint barátság részéről?
van egy elég jó fiú haverom és nagyon sokat sokmindenről el tudunk beszélni.van mikor sms-t ir. de akkor általában a barátnőimnek is szokott és ezért nem vagyok benne biztos.de sokszor van hogy csak nézzük egymást rám mosolyog stb amikből meg az jön le hogy mégis kicsit több.gondoltam arra is, hogy nem szeretne semmit mert nekem van barátom.de kiváncsi vagyok hogy szerintetet ez mit jelenthet.(:
Fiúk /lányok válaszát várom.
Akkor nincs miről beszélni!:D
Én is átéltem ezeket a dolgokat,most eszembe jutottak a régi emlékek:D,Hajrá adj neki egy kis jelet amitől kicsit bátrabb lesz,remélem jól sül el a dolog:D
22/f
mostanába milyen sűrűek az ilyen többet érez a barát/barátnő kérdések. mi van itt a tavasz és mindenki bebúg?:D
egyet értek adj jeleket én is azt teszem egyik fiúbarátom felé csak mi kicsit idősebbek vagyunk, de remélem veszi a lapot...
Sok sikert, jah és el ne felejts szakítani a barátoddal ha lenne valami a másikkal.
nagyon köszi.(:
a jelek közül amugy melyik/melyek a leghatásosabbak?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!