Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőmmel 2 és fél hónapja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmmel 2 és fél hónapja vagyunk együtt. Most van egy kis baj szerintetek mi lenne a legmegfelelőbb?! Bővebben.

Figyelt kérdés

A barátnőmmel 2 és fél hónapja vagyunk együtt. Egy hónap után meg volt az első közös szexuális élményünk is.

Az első két hónap tehát tökéletesen telt, de mára ez megváltozott. Az utolsó két hétben (fél hónapban) már semmi sem ugyanolyan.

Imádom telejs szívemből, vigyázok rá hogy ne kényeztessem el, teljesen jó volt minden. Mindig a nyakamban volt és nem engedett el nyalt falt. Én is viszonoztam. Éreztem hogy igazán szeret. De mostanában mintha nem is foglakozna velem. Nem ölel meg ha én nem ölelem meg. Csak szájra puszit ad néha. Minden találka alól kihúzza magát. Ez egyik napról a másikra gyorsan változott meg mint a villám.

Beszélek vel hogy mi a baj ,szeret-e még és mondja hogy igen, csak nincs kedve semmihez meg ilyenek. De annyira ismerem hogy tudjam valami más oka van. Olyan "leszarós" most a kapcsolatunk. Pasi biztos nicns a dologban, azt tudom. Szerintetek mi lehet az ok? És mit tegyek? Nagyon szeretem...:(

2010. ápr. 28. 15:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ugyanez volt, sajna velem is 2 hónap tökéletesség, már beleszerettem úgy, mint soha senki másba. Majd utána 1 hónap semmi... Végül elmondta, hogy kialudt a láng. Hát igen mocsok szar érzés.

21/F

2010. máj. 2. 01:40
 12/13 anonim válasza:
Vagy lehet h csak egy ilyen időszakát éli,nyugi ez el fog múlni,ha tényleg nem pasi van a dologban,a barátommal 8 hónapja vagyunk együtt,és velünk is szokott igy lenni,h semmi kedvünk semmihez,de ezt mi azzal oldjuk meg,h találkozunk egymással,és ha együtt vagyunk az a legjobb:)
2010. máj. 2. 09:05
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem azt akarja, hogy te szakíts vele, mert tudja, hogy mennyire szereted és úgy nem ő a szemét.
2010. máj. 2. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!