Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan dolog a párotokban, ami problémát okoz számotokra? (személyiség! )
Páromban az a zavaró, hogy mindenhol maszkot visel.
Nem szó szerint persze. :) Én egy (néha könyörtelenül) őszinte, a lelke mélyéig jó embert ismerek. Alkalmanként gyerekes, de tud komoly is lenni, és hihetetlenül intelligens, sok dologban sokkal tájékozottabb nálam. Olyan valaki, akire fel tudok nézni.
Ezt az énjét viszont elrejti mások elől. Otthon a családja előtt hálátlan kölyök, mindenért veszekszik, sokszor még nekem is beszólogat, ha ott vagyok - ösztönösen teszi, nem is értette, mikor ezt gondként jeleztem felé, mert hát ő nem úgy gondolta.
Ha a haverjaival van, akkor ő a nagy piás, a buli arca, aki nagy dózisban szedi a lesz.rom tablettát, minden szembejövőnek beszólogat, mert őt ne kóstolgassa senki, ő a nagy arc.
Részben az én barátaim előtt is ezt adja elő, ha közösen megyünk valahova, bár akkor azért a kedvemért visszafogja magát, de akkor is megjátssza magát.
Kifejezetten köztünk ebből nincs konfliktus (a családja előtti szitukat leszámítva, amit már fent említettem), de pl. barátok előtt kellemetlen, mert többször fordult már elő, hogy értetlenül megkérdezték, miért vagyok egy ilyen emberrel. Holott én tudom, hogy nem "ilyen", de még ő sem bírja megmagyarázni, miért teszi magát ennyire másnak. Egyetlen indoka az, hogy sokat csalódott az életben, de azért ez messze nem magyarázat erre a viselkedésre...
Jelenleg nincs kapcsolatom, az exemről tudok csak nyilatkozni.
Nem ez vezetett a a kapcsolatunk végéhez. De eléggé zavart hogy már a kapcsolat elejétől nagyon durván bújós volt, így kicsit néha álszentnek tűnt a szeretete. Nem tudtam semmiben sem kikérni a véleményét, mert neki mindig minden tökéletes volt bennem, rajtam, velem kapcsolatban.
Ilyenek egy normális kapcsolatban mind eltörlődnek, mert felek ego nélkül akarnak jót egymásnak s maguknak.
Volt ilyen előző barátnőmben.. Nem véletlen csak volt barátnő.
Párom eléggé álmodozó típus, mindig rengeteg ötlete van,hogy mit szeretne megvalósítani vagy aktuálisan mi érdekelné nagyon. Viszont a gond ott kezdődik,hogy a bőség zavarában úgy érzem sokszor csak belekapkod a dolgokba. Mindig van egy jobb ötlet ami mellett az előző jó ötlet már eltörpül. (napról napra vagy hétről hétre változnak az elképzelései)Nehezen teszi le a "voksát" egy ötlete mellett, ha mégis megszületik A döntés azt viszont véghez is viszi. Csak hát mérhetetlen türelem kell (főleg részemről) mire egy-egy ilyen döntést meghoz.
A kapcsolat elején ez sok problémát okozott, mostanra viszont egész jól sikerül kezelnem. Meghallgatom,támogatom az elképzeléseiben de nagyon nehéz hozzá alkalmazkodni. Ettől függetlenül jó ember és hálás amiért ennyire mellette állok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!