Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, ti mit tennétek, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mit tennétek, ha egy foglalt pasi többet kezdene érezni irántatok?

Figyelt kérdés

Ami nagyon fontos: NEM kezdett ki velem, nem próbál becserkészni a barátnője mellett, semmi ilyen aljas dolog, egyszerűen csak látom rajta, hogy valami megváltozott benne felém, állandóan néz, de ÚGY, hogy teljesen elolvadok, nemcsak futólag, hanem mindig és sokáig, ahogy beszél velem az is megváltozott, tiszta halk és érzelmes hangon szól hozzám, ha észreveszi hogy én észreveszem hogy néz, akkor teljesen zavarba jön, van amikor rám se mer nézni, sokszor meg ugy viselkedik velem, mint egy kisfiú aki zavarban van...szóval érezni felőle ezeket az energiákat,ami azt jelzi, hogy többé nem vagyok közömbös számára, viszont azt is látni, hogy ezt ő se nagyon tudja hova tenni. 3 vagy 4 éve van barátnője!

És az a helyzet, hogy emiatt, hogy észrevettem ezeket a dolgokat, nekem is bejön! De nem merek kimutatni felé semmit, mert nem szeretnék az aljas ri..nc lenni, aki elveszi más pasiját!

Ja és pont ez tetszik benne, hogy ilyen kis cukin viselkedik és sokszor tök zavarban van, pedig amugy egyáltalán nem az a zavarba jövő tipus! Ha szemtelen lenne és nyiltan kikezdene velem, szót sem pazarolnék rá...

Lányok, aki volt hasonló helyzetben, hogy viselkedtetek? Vagy szerintetek hogy viselkedjek, ha nekem is tetszik a pasi, viszont nem akarok rüfke se lenni, aki foglalt pasival kikezd?

2016. nov. 6. 21:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Kifogás csak, hogy munkatársak vagytok. El lehet akkor is kerülni, én már csak tudom. Mennyire dolgoztok együtt-együtt? Egy irodában, vagy boltban?

Amúgy mi sem mutatja jobban, hogy nálad nem komoly a dolog, hogy csak akkor tetszett meg igazán, amikor ő el kezdett érdeklődni.

Hány évesek vagytok?

2016. nov. 7. 05:29
 12/16 anonim ***** válasza:
Hasonlo helyzetben vagyok en kerülöm öt.
2016. nov. 7. 10:15
 13/16 anonim ***** válasza:

Hasonló helyzetben vagyok, azzal a különbséggel, hogy én is párkapcsolatban vagyok. Elkerülni nem tudom és nem is akarom az illetőt, de nem adom alá a lovat semmilyen módon.

Amúgy jólesik, hogy tetszem valakinek - kinek ne esne jól??? - de egyszerűen nem csinálok belőle ügyet.

Ha lépne, elutasítanám. De mivel nem lép, senkinek nem származik kára a dologból.

2016. nov. 7. 16:12
 14/16 anonim válasza:
Ugyanebben a helyzetben vagyok/voltam, sajnos még nem vagyok túl rajta. Nekem ő az instruktorom, két évvel idősebb nálam, úgyhogy nem vagyok apakomplexusos. :D Nálam első látásra több volt a dolog, mint szimpla szimpátia. Vonzalom volt, utána ebből plátói szerelem lett. Neki is 3-4 éve van barátnője, ráadásul az elsők egymás életében, úgyhogy megértem, hogy esetleg neki is elkezdett hízni a mája, hogy valakinek tetszik. Sajnos sokat ki lehet olvasni a másik ember tekintetéből... Rajtam is látszott, hiába titkoltam. Én kerülöm, ami viszont kicsit bánt, mert ez úgy jön le, mintha bunkó akarnék vele lenni. Szimpla oktató és tanítvány kapcsolatban igyekszem maradni, nem közeledem, nem tekintgetek felé, nem teszek kétértelmű megjegyzést. Engem dícsért túl, fogta meg a kezem nyújtásnál (ennél a sportnál elengedhetetlen a fizikai kontaktus) úgy, hogy közben nem is volt rá szükség... Tartjuk a távolságot. Ha bíztat, mindig mondom magamnak, hogy csupán azért mondja, mert látja rajtam a fejlődést. Ha megérint, akkor is az a mantrám, hogy csak azért tette, mert kijavította az állásomat vagy a technikámat. Ha gyúrja a karomat, azt is azért teszi, hogy lazuljak le, mert mindig görcsösek a vállaim, és ez hátrányt jelent éles helyzetben, bár ez ritkán fordulelő szerencsére. Nekem gyakorlonom kellett fejben, hogy ene akarjak hozzá vonzódni. Azért is izgi, mert tiltott gyümölcs, olyan, akit nem kaphatsz meg, és feltételezem, hogy talán a te fejedben is van kép, hogy milyenek lennétek együtt, de az csak a te képzeleted. Talán attól szép is ez a dolog, hogy nincs beteljesülve... Én találkoztam a barátnőjével, és akkor köpött szembe a valóság, hogy az a lány igenis él és létezik, beszélő élőlény, aki nagyon kedves és én is tudtam beszélgetni vele,és hogy biztos nem én akarok az lenni, aki tönkretesz egy boldog és harmonikus kapcsolatot. Nekem ez segített, hogy túllépjek rajta. Sajnos a vonzódás meg a többi ellen nem tudok tenni semmit, de átérzem a helyzeted. Nagyon is. Kitartás! El fog múlni! :)
2016. nov. 7. 17:59
 15/16 A kérdező kommentje:

Utolsó: ha jól értelmeztem, nálatok te vagy az aki többet érez, ugye? Nálunk én ugy látom, mintha a srác vonzódna jobban, de az én esetemben szerelemről nincs szó.

Mindegy, nem adom alá a lovat én sem, az idő majd ugyis eldönti, mi lesz.

2016. nov. 7. 19:56
 16/16 anonim válasza:
Igen, jól gondolod. Ezért igyekszem kerülni, mint a pestist. Sajnos ezen kívül nekem sincs jobb ötletem. De kitartást!
2016. nov. 8. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!