Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más párjának is vannak hasonló rossz szokásai?
Ma a barátom segített nekem a leadandó házimban, amit pár csoporttársammal közösen csinálunk. Ahogy befejeztük a munkát, a prezentáció részemet, és az egész prezentáció átformázását (mert szerinte a baratnőm trehany munkát végzett vele), visszaküldte a leckét a csoportba és az én nevemben hozzátette, h mennyire összehányta az egészet, de mindegy. Persze én próbáltam menteni a helyzetet (egyelőre sikertelenül), h úgy gondotlam, h az én gépem összekutyulta a szövegeket, de már meg van a harag a baratnőm részéről... Nem ez az első eset, h az ismerőseimnek az én nevemben irkodott sértő megjegyzéseket, ami neki "őszinteség" és szerinte nem bántó, hanem vicces... Már az első ilyen esetben azonnal megmondtam neki, h nem tetszik és több ilyen ne legyen. Van, h másokat simán társaságban lehülyéz úgy, h először beszélnek egymással csak azért mert neki "az a véleménye"! Lassan már félek vele társaságba menni a beszólogatása miatt...
A mostani balhé után kérdezte önsajnáltatva, h nem tetszik benne ez? Én pedig válaszul, h ilyet mindig is utáltam! Legjobb lenne inkább szakítani?... Semmi értelme?!
Úgy tudott csak a profilomon lenni, h én miközben írtam a leckét egy másik gépen, ő azon keresett pár anyagot hozzá ahol be voltam jelentkzetve és megkértem, h küldje át a csoporttársaimnak. Elküldte és utána hozzátette, h milyen sz*r munkát végzett vele. Én annyira felhúztam ezen magam, h beszóltam neki azzal, h attól, h neki nincsenek barátai, az enyéimet nem kell elüldözni. Láttam, h ez a falhoz vágta őt és fél óra múlva az ágyon potyogtatta a könnyeit, h igazam van, h a meggondolatlan viselkedése miatt tényleg nincsenek barátai és sose tudott beilleszkedni sehová sem... Leültem mellé és elmagyaráztam neki normálisan, h attól mert valakivel nem ért egyet, az nem azt jelenti, h a másik egy semmit sem érő ember, mert ugyanúgy dolgozott vele és attól, h neki nem tetszett, magával még meglehetett elégedve... Igazat adott és h igyekezni fog kordában tartani a nyers őszinteségi rohamait...
Nem akarom a kifogásokat keresni és végül őt védeni, mert talán erre nincs mentség, de tudom, h ezt a viselkedést otthonról hozta, a szülei nem figyeltek rá teljesen, ugyanakkor a maximumot várták el tőle. Talán ő is ezért olyan elégedetlen ha valaki nem úgy csinál valamit, ahogy ő elképzelte. Nem tudja felfogni (vagy én már nem tudom), h a kisebbségi komplexusát nem úgy tudja leplezni, ha butának titulálja a másik embert, mert ugyanúgy le fogják nézni a primitív viselkedése miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!