Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem tudom elfelejteni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudom elfelejteni a volt csajomat? Miért nem érdekel más csaj?

Figyelt kérdés

Már két év eltelt hogy vége lett. Én még mindig szeretem, mindennap rá megyek a facebook profiljára, várom rakjon fel új képet magáról és le is töltöm a képeit, és rakok alá szomorú zenét, vagy ki rakom háttérképnek.

Amikor társasába vagyok, akkor nem annyira gondolok rá. Este még gépezek lefekvés előtt akkor szomorú leszek, mert az emlékek itt vannak a szobámba, csak rá kell nézek az ágyamra hogy két éve milyen boldog voltam a csajjal. Konyhába vagyok ott is rá emlékezek milyen jó volt ott vele reggelizni és ebédelni, meg a szoba ajtó előtt ölelt át engem először olyan jó érzés volt, még olyant sosem éreztem, többi volt barátnőinél még a 8 honnapos kapcsolatomnál se éreztem olyant mint ővele, pedig neki csak egynapos kaland volt.

Még a mai napig őrzöm a buszjegyet amit vettem neki 2014. 10. 25-én és elsírom magam, még a képein is hogy már nem lehet az enyém már soha.

Csak az emlékek maradnak meg, nagyon jól smárolt még olyan érzésem volt mint ha el kábultam volna, de nagyon el gyengültem, és simogatta és meg szorította a péniszem. Milyen jó volt vele kézen fogva menni vele az utcán.

Senkivel sem tudom rendesen meg beszélni, inkább ki nevet még a nővérem is hogy még szerettem a csajt.

Nem tudom hogy tudtam így bele szeretni. Nálam azt mondta a csaj szeret. Én meg azt hittem ő lesz az igazi de sajnos nem. Sokáig szenvedtem is úgy reggelente úgy keltem fel szédültem majdnem össze is estem, este meg úgy feküdtem le szúrt a szívem alig kaptam levegőt. Szeptemberben rá írtam hogy még mindig szeretem, de ő engem nem csak tetszettem neki, de szerintem azt is hazudta nekem, mindenben hazudott nekem. Azt mondta nekem van barátja akit nagyon szeret, de lehet azt is hazudja mert a lány nem csak velem szórakozott. És azt is mondta a csaj hagyjam.

Szerintetek fog még keresni engem?

Még csodálkozom hogy még mindig ismerőse vagyok facebook-on, pedig 3x mondta hagyjam, de azért fel köszöntöttem és meg is köszönte.

Csajozni meg nem merek mert lehet megint csalódnék, vagy még lehet nem állok készen új kapcsolatra.

2016. nov. 6. 17:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Hat figyelj ferfi aggyal nem tudok gondolkozni.:)

Viszont szerintem az mindket nemnel igaz,hogy ha valakinek nem kellesz akkor bizony tovabb kell lepni. Es nem lenne szabad beleragadni es evekig a kepeit nezni szomoru zenei alafestessel.

aztan bizakodni abban,hogy majd jon egy no,aki megfog es viszonozza is.

2016. nov. 6. 18:22
 12/17 A kérdező kommentje:

# 6 Köszönöm!

Tudom hogy tovább kell lépni csak nehéz mert őt szerettem a legjobban.

Amikor vége lett, sókat is ittam közbe még vettem be gyógyszert is alkohollal, öngyilkosságon is gondolkodtam akkor.

2016. nov. 6. 18:31
 13/17 anonim ***** válasza:

Azért nem tudod elelejteni, mert mindent megteszel azért, hogy ne felejtsd el.

Ápolod az emlékét, dagonyázol a viszonzatlan szerelem mocsarában.

Felejtéshez törölni kell mindenhhonnan és új nő után járni.

2016. nov. 6. 18:50
 14/17 A kérdező kommentje:

Szerintetek ez a lány fog ártani nekem? Nekem furcsa, hogy nem beszélt velem csúnyán ez a lány, nem fenyegetőzik, 3x mondta nekem hogy hagyjam, és még mindig ismerőse vagyok facebook-on.

Többi volt barátnőim mind fenyegetek, csúnyán beszéltek velem, volt amelyik be kevert másik kapcsolatomba, és volt amelyik le is tiltott facebook-ról.

Szerintetek miért nem beszélt velem ő csúnyán, mért nem fenyeget, mért vagyok még mindig ismerőse?

Én örülök is neki nem olyan velem mint a többi volt barátnőim, csak nekem kicsit furcsa.

Most már úgysem írok rá, nincs értelme.

2016. nov. 6. 19:52
 15/17 anonim ***** válasza:
Én az összes emléket tőle már rég kidobtam volna a francba.
2016. nov. 7. 20:19
 16/17 A kérdező kommentje:

Igazatok van, túllépek rajta, már annyira nem is hiányzik. Összejött mással kapcsolatba én annyira ideges lettem, meg sírtam, el kezdtem inni és be is rúgtam nagyon. Lány osztott meg szöveges képeket hogy össze van törve a szíve meg szomorú a lány, mikkor még nem tudtam kivel lett kapcsolatba, én is nyomtam neki egy szomorú arcot együtt érzek vele, de tegnap reggel már le tiltott, csak azért mert szomorú arcot nyomtam. Ez elég furcsa pont a szomorú végett tiltott le, mikkor 3x mondta nekem hogy hagyjam, akkor nem tiltott le. Szerintetek mért csak most?

Én ezekre gondolok:

- Nem akarja bele keverjek a kapcsolatába (Én azt nem is akarom tenni)

- Nem akarja hogy írjak neki üzenetet (Én nem is akartam már neki írni)

- Nem akarja hogy nyomjak szomorú arcokat

- Nem akarja hogy lássam hogy boldog, vagy ne essen nekem rosszul hogy majd közös képeket tesznek fel

Én ezekre gondoltam. Vagy nektek van más ötletetek?

Amúgy így is tudom nézni a facebookját, mert van kamu facem.

De szerintem nem lesz sokáig vele, mert az a gyerek látszik rajta bűnöző ki nézete van, aki lehet majd meg fogja verni a lányt.

16 éves az a fiú, és szintén a lány is 16 éves.

2016. nov. 9. 17:11
 17/17 A kérdező kommentje:

Én meg 25 éves vagyok.

Kicsi kor különbség van, de az a szerelem amit éreztem iránta, többet jelentet nekem a szerelem.

2016. nov. 9. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!