Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzek iránta még valamit?
Megértem, hogy nehéz az elválás, de tovább kell lépned, le kell szürnőd a kapcsolatod jó és rossz oldalát. mivel lettél gazdagabb mit adott neked, és mosolyogj, mert nem tudhatod mikor szeret valaki a mosolyodba!
A lényeg, hogy ne gubózz be otthon az emlékeiddel, és az sem jó megoldás, hogy elmész buliba a haverokkal és részegre leiszod magad és úgy próbálsz meg felcsípni más lányokat. Ezt ne tedd. Légy mindig megfontolt a párválasztásban. Még sokszor kell megtapasztalnod a szerelem árny oldalát, hogy megtanuld értékelni, amikor eljön az igazi. Remélem segítettem valamit.
Én is egy évig voltam egy lánnyal már lassan 7 hónapja vagyunk külön és mindig szeretem!Én se tudom elfelejteni pedig megpróbáltam mindent.Jelenleg van egy csodálatos barátnőm de a kapcsolat haldoklik mert az exem szeretem.
Van egy dalszöveg "van amit nem gyógyít meg az idő sem"
Nem a rossz dolgokra kell emlékezni szerintem (hisz ha szeretted ezek maradandó, és csodás emlékek ,és tapasztalatok) ahogy az első hozzászóló mondta csak meg kell tanulni együtt élni az emlékekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!